Uw huidige vloer antislip of een nieuwe antislip vloer.

Antislip vloer

Een gladde toilet- of badkamervloer kan leiden tot hele vervelende situaties. De oplossing hebben wij voor u. Binnen zeer korte tijd maken wij uw badkamer, toilet, bad of douche weer veilig door het aanbrengen van antislip. U kunt zo weer zonder zorgen gebruik maken van uw sanitair. Wij informeren u graag over de mogelijke oplossingen voor een veilige sanitaire omgeving. Vraag een van onze adviseurs voor een advies op maat.

Uitgelichte producten

Vraag onze gratis comfortgids aan!

Is uw toilet- of badkamervloer niet antislip?

Is uw toilet- of badkamervloer niet antislip? Iets vocht op de vloer kan dan al leiden tot gevaarlijke en of niet wenselijke situaties. Dit kan een val tot gevolg hebben. Er zijn echter zeer veel mogelijke oplossingen voor dit probleem. Zo kunnen wij uw vloer zonder veel overlast vervangen voor een nieuwe antislip vloer. Over uw huidige vloer leggen wij dan een speciale antislip vloer al binnen een halve dag. Echter kan het ook op een minder ingrijpende manier. Wanneer u een tegelvloer heeft, kunnen wij uw huidige tegels antislip maken. Dit doen wij doormiddel van het aanbrengen van een speciale antislipcoating op uw toilet- en/of badkamervloer. Uw huidige tegels blijven zichtbaar en behouden hun kleur. Dit neemt slechts enkele uren in beslag.

Veilige badkamer antislipvloer Badkamerrenovatie MAX welzijnswinkel
antirutsch-slide1xl

De MAX antislip vloer is een oplossing

Een bad- of douchevloer is vaak erg glad, waardoor veilig douchen vaak niet mogelijk is. Dit is echter zeer eenvoudig te verhelpen. De MAX antislip is een oplossing voor zowel uw bad als uw douche. Door het aanbrengen van een speciale structuurlaag, bent u af van de gladde vloer. De laag wordt één met uw bad- of douchevloer. De structuurlaag is naast de veiligheid die het u biedt ook eenvoudig te reinigen.

De oplossingen bieden u maximaal comfort

Een veilige sanitaire omgeving binnen afzienbare tijd. De oplossingen bieden u maximaal comfort, zodat u zonder zorgen weer gebruik kunt maken van uw sanitaire voorzieningen. Het antislip maken van uw toilet-, badkamer-, bad- of douchevloer wordt gedaan door onze vakbekwame monteurs.

antirutsch-slide3xl

Wilt u advies over uw specifieke situatie?

Vraag dan geheel vrijblijvend een thuisadvies aan!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf u nu in!

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).