Een nieuwe badkamer in 1 dag

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer die veiliger is en waar u nog jarenlang van kunt genieten? Laat u dan helpen door Max Welzijnswinkel. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe badkamer in 1 dag veilig en comfortabel is.

Wilt u liever direct een idee krijgen van welke oplossing het beste bij u past? Kom erachter!

Douchen in 1 dag - badkamer in 1 dag

Vraag vrijblijvend thuisadvies aan

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonlijk advies

Bij u thuis of in onze winkel. Wij geven advies op maat waar u dat het beste uitkomt!

Wij krijgen een 9,5

Meer dan 180 klanten hebben een eerlijke beoordeling achtergelaten.

Altijd Badkamerservice

Ook na uw aankoop. Zodat u altijd veilig gebruik kan blijven maken van uw badkamer.

een badkamer in 1 dag met deze 5 stappen

1. Persoonlijk advies

Onze adviseur gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte badkameroplossing en geeft u advies over de ideale badkamerindeling.

2. Badkamerplan

Met een badkamerplan krijgt u direct een idee van hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien. U ontvang direct een voordelige prijsopgave.

3. Inmeten van uw badkamer

Voor een nieuwe badkamer in 1 dag moeten alle onderdelen precies passen. Wij meten daarom de plek van uw nieuwe douche of bad op.

4. Uw nieuwe badkamer in 1 dag

Wij behouden uw tegelwerk en voorkomen hak- en breekwerk. Zo maakt u de volgende ochtend alweer gebruik van uw nieuwe badkamer.

5. Service & garantie

De badkamer wordt keurig opgeleverd en uw oude douche of bad ruimen wij voor u op. Wij bieden tot wel 10 jaar garantie!

in 1 dag genieten van uw veilige & nieuwe badkamer

Bij het ouder worden of wanneer u te maken heeft met een lichamelijke beperking, kan het nodig zijn om uw badkamer aan te passen, bijvoorbeeld als u een bad heeft waar u geen gebruik meer van kunt maken. MAX Welzijnswinkel staat klaar om u te helpen bij deze toekomstbestendige verbouwing.

Wij zorgen ervoor dat uw huidige situatie wordt verwijderd en afgevoerd, en dat de werkzaamheden worden uitgevoerd met zo min mogelijk stof, hak- en breekwerk.

Wilt u uw bad laten vervangen door een douche in slechts 1 dag?

Onze adviseurs komen graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend advies.

badkamer in 1 dag

een snelle plaatsing, zonder rommel en grote verbouwingen

Een veilige badkamer vereist vaak een verbouwing, of het nu groot of klein is. Veel mensen zien op tegen het laten verbouwen van hun badkamer vanwege de vermeende complicaties: wekenlang geen gebruik kunnen maken van hun eigen badkamer of toilet, geluidsoverlast, stof en afval door het hele huis…

Maar dat hoeft niet! Bij MAX Welzijnswinkel hebben we altijd een snelle en passende oplossing voor u. Onze experts staan klaar om uw badkamer en/of toilet veilig te maken en perfect aan te laten sluiten op uw situatie. We kunnen uw badkamer al renoveren in slechts 2 dagen en de installatie van bijvoorbeeld een comfortdouche of verhoogd toilet is vaak al in 1 dag geregeld. 

Daarnaast kunnen we ook zorgen voor wastafelmeubels (eventueel in hoogte verstelbaar), antislipvloeren (in uw douche, bad of op de gehele vloer), verlichting en accessoires (zoals zeepdispensers en wc-rolhouders). 

Bovendien vermijden we bij MAX Welzijnswinkel zoveel mogelijk hak- en breekwerk, zodat u zo min mogelijk overlast heeft van stof en afval.

Met een badkamer van MAX Welzijnswinkel kunt u langer, zelfstandig en veilig thuis blijven wonen. Dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait.

Op zoek naar thuisadvies?

Wilt u op meer weten of een persoonlijk advies? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw situatie en wensen te bespreken!

Is uw badkamer veilig en comfortabel?

Een veilige badkamer is van onschatbare waarde en kan zelfs levensreddend zijn. Elk jaar zijn er meer dan 6000 valpartijen in sanitaire ruimtes onder 55-plussers. Het risico op uitglijden is vooral in de badkamer groter dan in andere delen van het huis.

De badkamer is een ruimte waarin u kwetsbaar bent, maar waar u dagelijks komt. Vooral als u op leeftijd bent of een lichamelijke beperking heeft, is het hebben van een veilige badkamer van groot belang. 

Bij MAX Welzijnswinkel helpen we u om uw badkamer aan te passen zodat deze zo veilig mogelijk is en perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

badkamer in 1 dag
Mobiliteit ouderen: scootmobiel en meer bij MAX welzijnswinkel

Klant ervaringen

Top service
4/5

Prima geholpen bij de aanschaf. Uitgevoerde werk is zeer netjes gedaan zonder minpuntjes. Enigste aanbeveling ter verbetering is dat jullie communicatie via o.a. internet er op lijkt dat jullie alleen aan bejaarde mensen verkopen. Ik weet inmiddels beter.

Zou graag nog een vervolg afspraak maken voor nog wat extra accessoires in de badkamer.

Mvgr Frank Langes

Vraag vrijblijvend thuisadvies aan

Wilt u meer weten of een persoonlijk advies? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw situatie en wensen te bespreken!

Andere mogelijkheden

Douchen in 1 dag - badkamer in 1 dag

badkamerrenovatie

Zit u eraan te denken om een gehele badkamerrenovatie uit te voeren? Lees dan hier verder!

Van bad naar douche

Als u uw bad wil vervangen voor een inloopdouche, bent u bij MAX aan het juiste adres.

een inloopdouche plaatsen

Een geheel nieuwe inloopdouche plaatsen is ook mogelijk.