Al in 2 dagen heeft u een volledig nieuwe en veilige badkamer.

Gratis en vrijblijvend thuisadvies

Badkamer renovatie

Is het noodzakelijk dat uw badkamer veilig gemaakt of gerenoveerd wordt? Met het MAX badkamerconcept renoveren en waar nodig of gewenst, maken wij uw badkamer al veilig in slechts 2 dagen. Van het verwijderen van uw huidige situatie tot het schoon opleveren, nemen wij voor onze rekening. Laat u gratis en vrijblijvend adviseren door een van onze adviseurs.

Uitgelichte producten

 • Nieuw in het assortiment. Instapbad Vancouver, ook wel douchebad genoemd.

   3.495,00
 • Fonteinmeubel Boston incl. spiegel

   675,00
 • Designradiator Atelier Line

   700,00
 • Designradiator Alto

   610,00
 • Designradiator Yenga

   850,00
 • Designradiator Line

   410,00

Badkamer renoveren

Een badkamer renovatie is een ingrijpend proces. Een nieuwe wastafel, radiator, douche, vloer en wanden. Het MAX badkamerconcept is ontwikkeld om dit ingrijpende proces te vereenvoudigen. Uw badkamer maken wij veilig, en onderhoudsvriendelijk binnen afzienbare tijd. Wanneer u uw badkamer op de reguliere wijze laat renoveren, duurt dit al gauw twee tot drie weken. Ook geeft dit vaak veel overlast in onder andere de vorm van stof. De betegelde wanden en vloer zijn dan meestal ook niet onderhoudsvriendelijk.

8352006-renodeco-6-900x1600
2101-hg-red-f03-4054-antrasit-f03-og-f24-kopie-3

Het MAX badkamerconcept

De MAX badkamer renovatie is gericht op uw veiligheid en comfort. Al de producten die wij gebruiken zijn van uitmuntende kwaliteit. De wanden en vloeren worden gemaakt van onderhoudsvriendelijke producten. De vloer van de badkamer en de douche zijn antislip. De inloopdouche kan op diverse manieren ingericht worden. Voor iedere opstelling hebben wij de passende veiligheidsglaswand. Ook kunt u kiezen uit diverse meng- en thermostaatkranen, stort- en handdouches. De glaswanden en douchearmaturen zijn van Duitse makelij.

Keur aan wastafelmeubels

Er is een keur aan wastafelmeubels, met of zonder onderbouwkast, met of zonder spiegel/spiegelkast. Ook leveren wij rolstoelvriendelijke wastafels, die optioneel ook in hoogte verstelbaar zijn. De kranen en wastafels zijn eenvoudig in het gebruik. Voor de juiste temperatuur in uw badkamer leveren wij diverse designradiatoren. Op basis van de grootte van uw badkamer leveren wij de juiste designradiator.

Veilige badkamer wastafelmeubel MAX welzijnswinkel badkamer renovatie Bruynzeel
Veilige badkamer waarom een comfortdouche van MAX welzijnswinkel toilet renovatie

Uw huidige toilet vervangen

Uw huidige toilet kan vervangen worden voor een standaard, dan wel een verhoogd toilet. U kunt daarvoor zowel kiezen voor een staand als hangend toilet. Ook wanneer u geen toiletaansluiting heeft, kunnen wij toch eenvoudig en zonder ingrijpende sloopwerkzaamheden een toilet realiseren. Het is ook mogelijk een fonteintje te plaatsen. Daar waar nodig kunnen handgrepen of een toiletbeugel worden aangebracht.

Bezoek een van onze showrooms

Met een MAX badkamer renovatie heeft u  binnen afzienbare tijd uw ideale, veilige, comfortabele en onderhoudsvriendelijke badkamer. Bezoek een van onze showrooms of laat u gratis thuis adviseren door een van onze adviseurs.

douchecabine

Vraag onze gratis comfortgids aan!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf u nu in!

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).