Search
Search

Badkamerrenovatie in 1 dag

Bent u op zoek naar een veiligere douche of is uw huidige bad niet meer toereikend? Laat MAX Welzijnswinkel u dan helpen. Wij kunnen namelijk een deelrenovatie van uw badkamer binnen 1 dag uitvoeren. Binnen 24 uur kunt u genieten van uw nieuwe badkamer die vakkundig en netjes door ons is geplaatst.

Bad naar douche in 1 dag
Vraag vrijblijvend thuisadvies aan

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonlijk advies

Bij u thuis of in onze winkel. Wij geven advies op maat waar u dat het beste uitkomt!

Wij krijgen een 9,5

Meer dan 180 klanten hebben een eerlijke beoordeling achtergelaten.

Altijd Badkamerservice

Ook na uw aankoop. Zodat u altijd veilig gebruik kan blijven maken van uw badkamer.

Badkamerrenovatie, volledig door Max welzijnswinkel

Heeft u een bad waar u moeilijk in- en uit kunt komen? Of heeft uw douche een hoge instap of behoefte aan renovatie? Kies dan voor de een badkamer van MAX Welzijnswinkel.

Deze zijn speciaal ontwikkeld om zelfstandig of met hulp veilig te kunnen douchen. Met een badkamerrenovatie MAX Welzijnswinkel hoeft u niet wekenlang in de rommel te zitten. In slechts één dag wordt uw badkamer volledig gerenoveerd, waarbij uw bad of douche wordt vervangen door een comfortdouche. 

Zo kunt u ’s ochtends nog in bad of onder de douche en de volgende ochtend al genieten van uw veilige en comfortabele douche.

Bad naar douche in 1 dag

Een badkamerrenovatie in 1 dag met deze 5 stappen

1. Persoonlijk advies

Onze adviseur gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte badkameroplossing en geeft u advies over de ideale badkamerindeling.

2. Badkamerplan

Met een badkamerplan krijgt u direct een idee van hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien. U ontvang direct een voordelige prijsopgave.

3. Inmeten van uw badkamer

Voor een badkamerrenovatie in 1 dag moeten alle onderdelen precies passen. Wij meten daarom alles correct in.

4. nieuwe badkamer

Wij behouden uw tegelwerk en voorkomen hak- en breekwerk. Zo maakt u de volgende ochtend alweer gebruik van uw nieuwe badkamer.

5. Service & garantie

De badkamer wordt keurig opgeleverd en uw oude douche of bad ruimen wij voor u op. Wij bieden tot wel 10 jaar garantie!

Op zoek naar thuisadvies?

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of persoonlijk advies? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw situatie en wensen te bespreken!

badkamerrenovatie
in 1 dag kosten

Natuurlijk wilt u graag weten wat een volledig nieuwe badkamer gaat kosten, en dat begrijpen wij volledig. Bij MAX Welzijnswinkel maken wij uw gewenste badkamer in slechts 1 dag, afhankelijk van uw budget en wensen. Wij bieden u een prachtige oplossing tegen een realistische prijs.

12 pluspunten van een badkamer van max welzijnswinkel

kwalitatief en veilig

Maak uw badkamer op een eenvoudige en snelle manier veilig zonder een grote verbouwing. Wij zorgen voor een nieuwe en moderne uitstraling met meer in- en uitstapruimte. Vooral als u ouder wordt kan het zijn dat uw gewone badkamer niet meer geschikt is en veiligheidsrisico’s voor u oplevert. Een hoge instap in uw bad of douche verhoogt het risico op vallen en onbewerkte tegels vergroten de kans op uitglijden. Met een ruim assortiment veilige bad en douches en andere slimmigheden zorgen wij ervoor dat u weer veilig en comfortabel kunt douchen of in bad kunt gaan.

Bad naar douche in 1 dag
Mobiliteit ouderen: scootmobiel en meer bij MAX welzijnswinkel

klant ervaringen

Top service
4/5

Prima geholpen bij de aanschaf. Uitgevoerde werk is zeer netjes gedaan zonder minpuntjes. Enigste aanbeveling ter verbetering is dat jullie communicatie via o.a. internet er op lijkt dat jullie alleen aan bejaarde mensen verkopen. Ik weet inmiddels beter.

Zou graag nog een vervolg afspraak maken voor nog wat extra accessoires in de badkamer.

Mvgr Frank Langes

Vraag vrijblijvend thuisadvies aan

Wilt u meer weten of een persoonlijk advies? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw situatie en wensen te bespreken!

Andere mogelijkheden

Douchen in 1 dag - badkamer in 1 dag

Douchen in 1 dag

Een compleet nieuwe douche, en dat binnen 1 werkdag.

Van bad naar douche

Als u uw bad wil vervangen voor een inloopdouche, bent u bij MAX aan het juiste adres.

een inloopdouche plaatsen

Een geheel nieuwe inloopdouche plaatsen is ook mogelijk.