Zitten, liggen en slapen op onze relaxbanken

Uitgelichte producten

Een heerlijke bank om samen te relaxen

Wie wil dat nu niet? Een heerlijke bank om samen te relaxen. Samen met uw Sta-op fauteuil, relaxfauteuil, bijzet fauteuil, eetkamerstoel kunt u zo een mooi combinatie aan zitcomfort samenstellen. U kunt mooi combineren in modellen en kleuren, in stof en/of leder.

Onze banken zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. In  2, 2.5 , 3 zits uitvoering en er is ook een bijpassende fauteuil. U kunt bij alle modellen kiezen voor een hoge of een lage leuning. Bij alle banken is de lendepomp voor een fijne ondersteuning in uw rug optioneel. In plaats van pootjes kunt u ook gaan voor wieltjes, zodat het meubilair gemakkelijk is te verplaatsen. Voor de ondersteuning  van uw nek kan er een nekkussen bijgeleverd worden.

Bank Missouri
Bank

Volledig naar uw lichaam en wensen afgestemd

Een van de modellen kan geheel naar wens worden samengesteld. U kunt kiezen uit 5 verschillende armleuningen, 5 ruggen en 2 zitmogelijkheden. Indien gewenst kan deze bank ook op maat gemaakt worden, zodat u nog comfortabeler zit.

Een bank volledig naar uw lichaam en wensen afgestemd, is onze relaxbank. U kunt op deze bank gezond en comfortabel zitten door de ergonomische zit. De verstelbare armleggers bieden u de mogelijkheid te relaxen of te slapen op deze relaxbank. Wilt u graag een hoekbank, dan kunnen wij dat ook realiseren. Laat u verrassen door de mogelijkheden en het comfort. De zitspecialisten van MAX welzijnswinkel geven u graag advies op maat.

Al onze zitmeubelen zijn kwalitatief zeer goed

Al onze zitmeubelen zijn kwalitatief zeer goed. Ze worden gefabriceerd in West-Europees landen. Na levering van uw  bank en/of fauteuil door ons eigen bezorgteam, kunt u heerlijk gaan genieten op uw eigen MAX welzijnswinkel bank. Voor nu en in de toekomst  kunt  u veel zitcomfort beleven aan deze heerlijke bank.

Onze adviseur komt graag bij u thuis voor een deskundig en geheel vrijblijvend advies. Onze banken zijn niet verkrijgbaar in de showrooms.

Bank

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf je nu in!

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).

Meer over veilige badkamers

Meer over veilige badkamers