Uw huidige bed is hiermee geschikt voor thuisverpleging.

Uitgelichte producten

  • Bedlift MAX is toepasbaar in bijna ieder ledikant

     1.495,00
  • Bedlift MAX, incl. lattenbodem, huur

     9,50

De bedlift MAX

U kent misschien het probleem rondom thuisverpleging in uw eigen bed. Door de thuiszorgorganisaties wordt geëist dat uw bed op de juiste werkhoogte kan worden ingesteld. In de meeste gevallen is dit een probleem. De oplossing die op dat moment vaak geboden wordt, is een verpleegbed in een andere ruimte van het huis. U wordt hierdoor verplicht om uw eigen ledikant vaarwel te zeggen.

Hierdoor wordt het ongemak alleen maar groter en uw leefomgeving onpraktisch. Dit ongemak behoort vanaf vandaag tot het verleden. MAX welzijnswinkel heeft DE oplossing voor dit probleem in een unieke vorm. Het is de bedlift MAX. Deze bedlift, die aan de laatste eisen van de zorg voldoet, is een oplossing die veel praktischer is dan een verpleegbed.

Bedlift MAX
366-1

Uw bed kan op elke hoogte worden ingesteld

We kunnen de lift in uw eigen ledikant plaatsen, zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven liggen en naast uw eventuele partner kunt blijven slapen. De bedlift zorgt ervoor dat u in uw eigen bed verpleegd kunt worden op de vereiste en verantwoordelijke manier. Uw bed kan op elke hoogte worden ingesteld. U kunt hierdoor wellicht weer zonder hulp uit uw bed. De bedlift kunt u tevens uitbreiden met een bedgalg, onrusthekken en een centraal remsysteem. In sommige gevallen kan de bedlift aan een ledikant gekoppeld worden, zodat het ledikant met de lift omhoog gaat. U krijgt dus een vrijstaand bed die ook verrijdbaar is. De bedlift kan in ledikanten met de breedte van 80 cm tot 120 cm geplaatst worden.

Onze servicemonteurs staan dag en nacht voor klaar

MAX welzijnswinkel kan voor u op een eenvoudiger, mooiere en goedkopere manier uw bed goedgekeurd maken voor de verpleging. De vakkundige monteurs van MAX welzijnswinkel kunnen dit op een eenvoudige en degelijke manier voor u realiseren, zodat u zich hierover geen zorgen meer hoeft te maken. Aan de motor zit een noodaccu gekoppeld, zodat u bij stroomuitval uw bedlift nog steeds kunt gebruiken. Mocht er onverhoeds toch iets wezen met uw bedlift, dan staan onze servicemonteurs dag en nacht voor u klaar om ervoor te zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

bedlift-92-02-vrijstaand-900x1600

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf je nu in!

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).

Meer over veilige badkamers

Meer over veilige badkamers