Uw toilet op een veilige en comfortabele hoogte.

Comfort toilet

Voor het vervangen van uw toilet bieden wij u de passende oplossing. Een comfort toilet van MAX welzijnswinkel is er in iedere gewenste maat en uitvoering. Van standaard tot extra verhoogd toilet en zelfs in hoogte verstelbaar.

U kunt kiezen tussen een staand en hangend toilet. De MAX comfort toiletten zijn veilig, praktisch en comforttabel. Wilt u advies op maat laat u dan gratis en vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden door een van onze adviseurs.

Vraag onze gratis comfortgids aan!

Standaard comforttoilet

Dient uw huidige toilet vervangen te worden? Een standaard comfort toilet kan voor u dan al de perfecte oplossing zijn. De potten zijn op een standaard toilethoogte en in diverse kleuren leverbaar. Een staand toilet, hangtoilet of urinoir, wij hebben voor u de passende oplossing. Het ruime assortiment van MAX welzijnswinkel heeft toiletten van modern tot klassiek, praktisch en comfortabel.

ommen
Veilige badkamer comforttoilet MAX welzijnswinkel Comforttoilet

Verhoogd comforttoilet

Wanneer u moeite heeft om op te staan van het toilet kan dit u beperken in uw vrijheid. Dit ongemak is echter eenvoudig te verhelpen. Doormiddel van een verhoogd MAX comfort toilet. De verhoogde MAX comfort toiletten zijn op diverse hoogtes verkrijgbaar. Zo leveren en plaatsen wij een toilet dat bij u past. Naast de comfortabele hoogte zijn de toiletten ook onderhoudsvriendelijk. De toiletten zijn van een hoge kwaliteit keramiek en hebben geen onnodige randen. Dit maakt het tot een praktisch geheel. De verhoogde comfort toiletten zijn zowel in staande als in hangende uitvoering leverbaar.

In hoogte verstelbaar comforttoilet

Wanneer uw toilet op verschillende hoogtes moet kunnen, hebben wij hiervoor de ideale oplossing. Een in hoogte verstelbaar comfort toilet. De toiletpot is hierbij elektrisch in hoogte verstelbaar. Het grote voordeel is, dat het toilet in te stellen is op iedere individuele gebruiker. Ook wanneer u alleen bij het opstaan het toilet hoger wenst, is dit met een druk op de knop te regelen. Een in hoogte verstelbaar comfort toilet is altijd uitgevoerd als hangtoilet.

Al de toiletten die wij leveren zijn van uitmuntende kwaliteit en worden geplaatst door onze eigen vakbekwame monteurs.

wc-2

Wilt u advies over uw specifieke situatie?

Vraag dan geheel vrijblijvend een thuisadvies aan!

Uitgelichte producten

  • Fonteinmeubel Boston incl. spiegel

     675,00

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf u nu in!

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).