Instapbad met douche

Bent u op zoek naar een bad waarin u zowel kunt douchen als heerlijk kunt badderen? Laat MAX Welzijnswinkel u dan helpen. Wij zorgen voor een vakkundige en nette plaatsing van een instapbad met douche, en dat doen we binnen één dag!

Vraag vrijblijvend thuisadvies aan

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonlijk advies

Bij u thuis of in onze winkel. Wij geven advies op maat waar u dat het beste uitkomt!

Wij krijgen een 9,5

Meer dan 180 klanten hebben een eerlijke beoordeling achtergelaten.

Altijd Badkamerservice

Ook na uw aankoop. Zodat u altijd veilig gebruik kan blijven maken van uw badkamer.

Een instapbad met douche in 5 stappen

1. Persoonlijk advies

Onze adviseur gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte badkameroplossing en geeft u advies over de ideale badkamerindeling.

2. Badkamerplan

Met een badkamerplan krijgt u direct een idee van hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien. U ontvang direct een voordelige prijsopgave.

3. Inmeten van uw badkamer

Voor een nieuw instapbad met douche moeten alle onderdelen precies passen. Wij meten daarom de plek van uw nieuwe instapbad op.

4. Uw nieuwe instapbad met douche in 1 dag

Wij behouden uw tegelwerk en voorkomen hak- en breekwerk. Zo maakt u de volgende ochtend alweer gebruik van uw nieuwe instapbad.

5. Service & garantie

Het instapbad wordt keurig opgeleverd en uw oude douche of bad ruimen wij voor u op. Wij bieden tot wel 10 jaar garantie!

uw instapbad met douche in 1 dag geplaatst, zonder rommel en grote verbouwingen

Bij de renovatie van uw badkamer zullen de installateurs van MAX Welzijnswinkel zo veel mogelijk hak- en breekwerk vermijden. Op deze manier minimaliseren we de overlast van stof en afval. 

In plaats daarvan maken we gebruik van dunne wanden die over uw bestaande tegels worden geplaatst. Hierdoor kunnen we uw nieuwe instapbad met douche al binnen één dag plaatsen!

Klantverhaal

“Een fantastische ervaring. Ongelooflijk wat snel. Bad en kleine douchecabine eruit mooie grote Georgia douche terug. Keurige fijne mannen noemenswaard geen rommel en ik ben er super super blij mee. Veel eerder moeten doen.”

– Meneer van Veldhoven

Douchen in 1 dag - seniorendouche in 1 dagBad naar douche in 1 dag

Op zoek naar thuisadvies?

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of persoonlijk advies? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw situatie en wensen te bespreken!

Is uw badkamer nog veilig en comfortabel?

Maak uw badkamer op een eenvoudige en snelle manier veilig, zonder dat een grote verbouwing nodig is. Bij ons zorgt een nieuwe en moderne uitstraling voor meer in- en uitstapruimte. 

Vooral naarmate u ouder wordt, kan uw gewone badkamer mogelijk niet meer geschikt zijn en veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Een hoge instap in uw bad of douche verhoogt het risico op vallen, en onbewerkte tegels vergroten de kans op uitglijden. 

Met ons ruime assortiment aan veilige instapbaden met douche en andere slimme oplossingen, zorgen wij ervoor dat u weer veilig en comfortabel kunt douchen of in bad kunt gaan.

Klantverhaal

“Ik ben blij met de verandering van bad naar douche. Het ziet er mooi uit. Ook de service achteraf is goed!”

– Anneke uit Den Haag

Douchen in 1 dag - seniorendouche in 1 dagna-2 1
Mobiliteit ouderen: scootmobiel en meer bij MAX welzijnswinkel

Klant ervaringen

Top service
4/5

Prima geholpen bij de aanschaf. Uitgevoerde werk is zeer netjes gedaan zonder minpuntjes. Enigste aanbeveling ter verbetering is dat jullie communicatie via o.a. internet er op lijkt dat jullie alleen aan bejaarde mensen verkopen. Ik weet inmiddels beter.

Zou graag nog een vervolg afspraak maken voor nog wat extra accessoires in de badkamer.

Mvgr Frank Langes

Vraag vrijblijvend thuisadvies aan

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of persoonlijk advies? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw situatie en wensen te bespreken!

Andere mogelijkheden

Douchen in 1 dag - badkamer in 1 dag

badkamerrenovatie

Zit u eraan te denken om een gehele badkamerrenovatie uit te voeren? Lees dan hier verder!

Van bad naar douche

Als u uw bad wil vervangen voor een inloopdouche, bent u bij MAX aan het juiste adres.

een inloopdouche plaatsen

Een geheel nieuwe inloopdouche plaatsen is ook mogelijk.