Zoek
Zoek

MAX Welzijnswinkel

MAX welzijnswinkel is opgericht in 2014. Wij zijn begonnen als een familiebedrijf en uitgegroeid tot een mooi bedrijf, waar inmiddels niet meer alleen familie werkt. Onze visie is comfort, veiligheid, kwaliteit en service. Samen met u komen we tot een mooie, comfortabele en veilige oplossing.

De verandering van materialen en mogelijkheden dienen zich in een hoog tempo aan. Wij onderscheiden ons door te luisteren naar de behoefte van onze klanten. Samen met onze leveranciers proberen wij nieuwe producten te ontwikkelen die aan de vraag voldoen. Aanpassingen zorgen ervoor dat u langer thuis kunt blijven wonen, maar wij gaan verder dan dat. Wij zorgen ervoor dat u, wanneer u beperkingen krijgt en wellicht hulp nodig heeft, zolang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Dit kan soms al met kleine aanpassingen. Bij renovatie van uw badkamer kijken wij naar wat u wenst en wat er nodig is, met of zonder hulpmiddelen.

Steeds meer jongeren kiezen voor onze producten. Wij kijken ook naar de trends van nu. Het belangrijkste is, dat u een badkamer aanschaft waar u op de korte en de lange termijn plezier van heeft.

Ook op het gebied van zit- en slaapcomfort adviseren wij u graag.  Bent u toe aan een scootmobiel of rollator dan bent u bij ons in Elspeet aan het goede adres.

MAX maakt genieten mogelijk.

Advies op maat bij u thuis

U kunt een gratis en vrijblijvend thuisadvies aanvragen. Onze adviseur komt graag naar u toe, waar in Nederland u ook woont, uitgezonderd de waddeneilanden. Helaas zijn wij dan genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen. Uiteraard bent u voor een deskundig advies ook welkom in onze showroom. 

De adviseur zal met u bespreken wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is. Aan de hand van deze bevindingen wordt er een offerte op maat voor u gemaakt

Max welzijnswinkel

Vraag een gratis en vrijblijvend thuisadvies aan

Aanvraag thuisadvies

"*" geeft vereiste velden aan

Waar wilt u een vrijblijvend thuisadvies voor aanvragen?*

Klantverhaal

Super goede service met een wauw resultaat!
5/5

Wij hebben de douche laten vervangen door een inloopdouche. Bij het plaatsen van de douche kwamen er een aantal onvoorziene dingen naar boven die super zijn opgelost. Er is heel netjes gewerkt, het ziet er super uit. Heel blij mee!

M, Zwolle