Mobiliteit

Vergroot uw onafhankelijkheid. Dit is in huis mogelijk door het plaatsen van een traplift. Maak gebruik van een wandelstok of rollator. Indien u zelf nog uw boodschappen wilt doen of iets anders buiten de deur wat net wat verder weg is, dan kan ook een scootmobiel voor u een uitkomst zijn. Allerlei oplossingen voor het vergroten van mobiliteit bij ouderen vindt u bij MAX welzijnswinkel.

Ruim assortiment oplossingen voor mobiliteit

Om hulp vragen vinden wij allemaal vaak moeilijk. Zeker wanneer het gaat om zelfredzaamheid. Het moeten vragen aan een ander om weg te kunnen gaan voor bijvoorbeeld een boodschap; het zijn de kleine dingen die we van nature graag zelf doen. Wanneer u steeds meer moet inleveren op uw mobiliteit, zijn er diverse mogelijkheden om uw zelfstandigheid weer terug te krijgen. Wij van MAX welzijnswinkel denken graag met u mee. Wij kijken wat er moeilijker gaat of niet meer lukt. Heeft u een rollator nodig voor ondersteuning of heeft u meer baat bij een scootmobiel. U heeft de keuze uit vele mogelijkheden, van klein tot groot. Wij kijken met u mee, wat u ermee wilt en welke afstanden u ermee zou willen rijden. Zo komen we tot een voor u juiste keuze.

Voor mobiliteit senioren kunt u terecht in onze showroom te Elspeet.

Mobiliteit ouderen: scootmobiel en meer bij MAX welzijnswinkel

Mobiliteit ouderen

Mobiliteit ouderen: ga gemakkelijker drempels over met een rollator van MAX welzijnswinkel
rollator

De rollator is een uitkomst wanneer u beperkt bent, maar nog wel met steun kunt lopen. Bekijk de diverse mogelijkheden in ons assortiment.  

Een opvouwbare scootmobiel van MAX welzijnswinkel vergroot mobiliteit ouderen
Scootmobiel opvouwbaar

Gaat u er nog graag met de auto op uit, dan is het mogelijk een opvouwbare scootmobiel mee te nemen. Zo kunt u toch genieten van bijvoorbeeld een dagje uit.

Scootmobiel vast

Wanneer u mobiliteitsproblemen ervaart en er niet zo maar even op uit kunt om bijvoorbeeld een boodschap te doen, krijgt u met een scootmobiel uw vrijheid en zelfredzaamheid weer terug.

Rolstoel

Bij mobiliteitsproblemen kan zelfstandig voortbewegen en een dagje uit een probleem worden. Met een rolstoel komt u de deur weer uit.

traplift

Wanneer het traplopen u steeds meer moeite kost, kan een traplift voor u de oplossing zijn. Voor elke situatie is er een passende oplossing. 

huren

Bij mobiliteitsproblemen van tijdelijke aard of in verband met vakantie is het mogelijk bij ons materialen te huren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krukken, rollator of scootmobiel. 

Drempelhulp

Maakt u in en om het huis gebruik van een rollator of scootmobiel? Het is mogelijk om voor elke opstap/drempel een drempelhulp te plaatsen. Wij maken ze op maat, waardoor er altijd een eenvoudige oplossing  is.  

Comfortartikelen mobiliteit

Vergroot uw zelfredzaamheid met kleine hulpmiddelen! Vaak heeft u er geen weet van wat er allemaal aangeboden wordt. U komt er vaak pas achter wanneer iets echt niet meer lukt. Wij denken graag mee welk hulpmiddel uw mobiliteit kan bevorderen. 

Badkamer inspiratiegids preview
Download de inspiratiegids van Max welzijnswinkel

Kies uit: badkamer, slaapcomfort, zitcomfort, mobiliteit inspiratiegidsen.

vraag een gratis en vrijblijvend thuisadvies aan

Aanvraag thuisadvies

"*" geeft vereiste velden aan

Waar wilt u een vrijblijvend thuisadvies voor aanvragen?*

Klantverhaal

Geweldig
5/5

Vooraf goed overleg over wat te doen. De hele klus in anderhalve dag verwezenlijkt. Prima afgewerkt door twee bekwame en aardige heren. Alle breekspullen nadien opgeruimd en afgevoerd, niets aan het toeval overgelaten. Badkamer nu ziet er prachtig en geheel naar wens uit!

Badkamer inspiratiegids preview

Vraag hier uw inspiratiegids aan

"*" geeft vereiste velden aan

Welke inspiratiegids wilt u ontvangen?*
Ik wil de inspiratiegids per post ontvangen