Bedlift, rollator of scootmobiel huren

Heeft u tijdelijk extra hulp nodig nodig? Bij in en uit bed komen, bij op pad gaan of in en om het huis? Dan huurt u daarvoor heel eenvoudig allerlei hulpmiddelen bij MAX welzijnswinkel.

Bent u tijdelijk niet goed ter been en wilt u er toch zelfstandig op uit, dan kunt u bij MAX welzijnswinkel een scootmobiel huren. Heeft u in en om het huis tijdelijk ondersteuning nodig? Dan kunt u bij ons een rolstoel of rollator huren. Bij ons kunt u ook een bedlift huren, wanneer u voor een bepaalde periode zorg nodig heeft en er een verpleegbed nodig is. Deze kan in veel gevallen in uw eigen bed geplaatst worden. Verder kunt u bij MAX welzijnswinkel ook terecht voor het huren van een looprek of krukken. Wat u ook nodig heeft om uw mobiliteit te vergroten, wij helpen u graag.

Huren bij Max welzijnswinkel

De mogelijkheden van huren bij max welzijnswinkel

Loophulpmiddelen huren

Heeft u tijdelijk een looprek of krukken nodig?

Die kunt u bij ons ook huren.

Verhuur alleen via showroom Elspeet.

 

  • Looprek. Huur € 7,50 per week. Borg: €
Bekijk

Bedlift huren

De bedlift is uitermate geschikt voor thuisverpleging. Deze kan geplaatst worden onder diverse lattenbodems. In breedte verstelbaar van 80-120 cm. De bedlift kan gecombineerd worden

Bekijk

Scootmobiel huren

Wilt u er zelfstandig op uit kunnen en bent u tijdelijk niet goed ter been of heeft u zelf een vaste scootmobiel en wilt u op uw vakantieadres ook de beschikking hebben over een scootmobiel?  Bij ons kunt u terecht voor het huren van een vaste, grote scootmobiel. Scootmobiel verhuur is mogelijk voor korte of langere periode. Verhuur scootmobiel is alleen mogelijk in Elspeet.

Scootmobiel huren? Man op een gehuurde scootmobiel van MAX welzinswinkel

Rolstoel of rollator huren

Voor een tijdelijke ondersteuning kunt u bij MAX welzijnswinkel een rolstoel of rollator huren. 

Verhuur rollator en rolstoel kan alleen vanuit onze showroom in Elspeet.

U kunt deze rollator huren

Bedlift huren

Heeft u tijdelijk, bijvoorbeeld na een operatie verzorging nodig? Een bedlift huren kan bij MAX welzijnswinkel. Er zijn diverse mogelijkheden voor de huur van een bedlift. De bedlift past in bijna ieder ledikant met een breedte van 80 – 120 cm. Op deze manier kunt u gewoon in uw eigen bed verzorgd worden en is een compleet verpleegbed geen sta in de weg. De bedlift is goedgekeurd door de thuiszorg.

krukken of looprek huren

MAX welzijnswinkel verhuurt ook kleine hulpmiddelen. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook krukken of een looprek huren. Verhuur alleen vanuit de showroom in Elspeet.