Zoek
Zoek

Rollator

De rollator is een uitkomst wanneer u in meer of mindere mate beperkt bent met lopen. De rollator geeft u dan net de steun die u nodig heeft om uit de voeten te kunnen.

Er zijn heel veel mogelijkheden op het gebied van rollators voor ouderen. Het is vooral belangrijk te weten waarvoor u de rollator nodig heeft om tot een juiste keuze te komen.

Heeft u wensen? Maak ze kenbaar. Samen met de adviseur van MAX welzijnswinkel komt u tot de juiste keuze. Zij staan u met raad en daad bij.

Een rollator van Max welzijnswinkel

Mogelijkheden rollators

Rollator Topro Troja 5G

De Topro rollators zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Op uw Topro rollator krijgt u maar liefst 7 jaar garantie. De Troja

Bekijk

Parkinsonrollator

De juiste rollator als u last heeft van “freezing” momenten bij de ziekte van parkinson.

Door het rode knopje aan de handgreep in te drukken

Bekijk

Rollator Gemino

Een comfortabele rollator. Ontworpen voor veel wandelplezier en comfort. Deze rollator staat garant voor hoog gebruikersgemak en bestaat uit hoogwaardige materialen voor een uitstekende stabiliteit.

Bekijk

Rollator Server

Rollator voor binnen en buiten. Dit is een lichtgewicht rollator. Deze rollator is ook verkrijgbaar in carbon. Wanneer u veel met de auto weggaat en

Bekijk

Rollator Eco-light

De Eco-light rollator heeft een comfortabele zachte zitting, anatomisch gevormde handgrepen en een zachte rugbeugel voor extra steun in de rug, wanneer u even wilt

Bekijk

Max rollator

Een klassieke rollator voor binnen en buiten. Voorzien van een dienblad, hier kunt u bijvoorbeeld uw kopje koffie of bord met eten opzetten om naar

Bekijk

Rollator Volaris Discovery

De wielen van deze rollator hebben een schokdempende werking, wat extra comfort geeft als u gevoelige of pijnlijke handen heeft. Doordat de remkabels in het

Bekijk

Rollator Volaris Patrol

Deze rollator heeft grote, lichtverende wielen, die u een gevoel van veiligheid geven. Deze rollator is zeer geschikt wanneer u veel op ongelijke wegen loopt.

Bekijk

Rollator Volaris smart

De rollator Smart is gemakkelijk aanpasbaar naar ieders wens. Met een druk op de knop, kunt u gemakkelijk de handvatten verstellen en de hoogte van

Bekijk

Carbon rollator Topro Pegasus

Moderne design lichtgewicht rollator van carbon. Gewicht excl. boodschappentas: 6.1 kg. De Topro Pegasus heeft een aangenaam rijcomfort door zijn zachte wielen en is veilig

Bekijk

Binnenrollator

Met de indoor rollator is het gemakkelijk manoeuvreren in kleine ruimtes. De rembeugel is met 1 hand te bedienen. Deze binnen-rollator is verkrijgbaar in 3

Bekijk

Onze rollators zijn opvouwbaar, wendbaar en smal

Voor binnenshuis zijn de meeste rollators voorzien van een dienblad of behoort dit optioneel tot de mogelijkheden. Dit is een uitkomst. Daardoor kunt u uw koffie, thee of maaltijd heel gemakkelijk vervoeren zonder hulp van anderen. 

Voor buitenshuis is de rollator voorzien van een tas of mand, zodat ook een boodschap geheel zelfstandig kan worden gedaan. Onze rollators zijn wendbaar en smal, zodat u overal gemakkelijk tussendoor kunt. 

De meeste rollators zijn opvouwbaar en passen in iedere auto. Zo’n inklapbare rollator is dus echt een uitkomst als u ergens heen gaat.

Wilt u tijdens uw wandeling even uitrusten of genieten van alles om u heen? Dan maakt u gebruik van het zitje. Ook handig als u in de rij bij de kassa staat of een bekende tegenkomt, dan gaat u er lekker bij zitten.

Welke Loophulpmiddelen zijn er?

Wilt u alleen binnenshuis een rollator of is het voor u juist heel belangrijk dat u ermee weg kunt? Een rollator is een van de beste loophulpmiddelen voor ouderen. Omdat er zo veel soorten rollators beschikbaar zijn, is er altijd wel een model dat perfect past bij u.

De all-in rollator is eenvoudig in hoogte verstelbaar, dus geschikt voor groot en klein. Voorzien van een stevige afneembare en verstelbare rugband om uw zithouding te optimaliseren. Een wandelstokhouder, dienblad, tas, en verlichting behoren tot de mogelijkheden. 

Bij het ene model standaard, bij de ander optioneel. Veiligheid boven alles. Moet er een zuurstoffles mee, dan hoeft dat geen probleem te zijn. Ook daar is een oplossing voor.

U ziet het. Er is veel mogelijk met onze rollators. Samen met u maken wij de voor u juiste keuze voor een passend loophulpmiddel. Heeft u wensen? Maak ze kenbaar en wij kijken voor u wat er mogelijk is.