Search
Search

Rolstoel kopen

Bent u beperkt in uw mobiliteit en denkt u er over na om een rolstoel aan te schaffen, zodat u in staat bent om uzelf in uw woning te verplaatsen of naar buiten kunt? Indien dit zich voordoet, is een rolstoel ook een goede oplossing voor een dagje uit of vakantie. Bij MAX welzijnswinkel kunt u een rolstoel kopen, zodat u weer mobiel bent. Onze experts spreken graag de mogelijkheden met u door en helpen u met het maken van de juiste keuze. Ontdek hier alvast meer over de prettige lichtgewicht en opvouwbare rolstoel die bij MAX welzijnswinkel verkrijgbaar is.

Een rolstoel van Max welzijnswinkel

De mogelijkheden van een rolstoel van MAX welzijnswinkel

Rolstoel

De Breezy is een lichtgewicht, standaard rolstoel. Deze rolstoel kan handmatig door uzelf worden voortbewogen, maar kan ook geduwd worden.

 

Niet meer leverbaar.

Bekijk

Lichtgewicht rolstoel

Het is belangrijk dat de rolstoel lichtgewicht en inklapbaar is, als deze ook vervoerd moet worden in de auto. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor een eventuele begeleider. Ook wanneer u deze zelf gaat voortbewegen of er geduwd moet worden is een lichtgewicht rolstoel een uitkomst.

pexels-marcus-aurelius-4064229

Opvouwbare rolstoel

Om te vervoeren is het fijn als het een inklapbare rolstoel is. U kunt de wielen en de voetplaten vaak eenvoudig verwijderen om ruimte te winnen en het gewicht te verlagen. Zo plaatst u de rolstoel bijvoorbeeld gemakkelijk achter in de auto als u ergens naartoe gaat.

Wanneer u met het openbaar vervoer reist, is een lichtgewicht rolstoel, die tevens opvouwbaar is een pre.

Thuis kan een inklapbare rolstoel ook eenvoudig weggezet worden, zonder al te veel ruimte in te nemen.

Rolstoel huren

Wilt u liever een rolstoel huren omdat u tijdelijk wat ondersteuning nodig heeft? Ook dat kan bij MAX

welzijnswinkel. On onze showroom in Elspeet regelt u samen met onze experts precies wat u nodig heeft.