Traplift

Tegenwoordig blijven we steeds langer thuis wonen. Zelfredzaamheid is belangrijk voor onze eigenwaarde. Door het plaatsen van een traplift kunt u zelfstandig en veilig uw trap op en af.  De (senioren)traplift is zowel nieuw als tweedehands aan te schaffen. Samen met een specialist van Handicare trapliften stellen we de beste oplossing voor uw trap samen.

Een traplift van Max welzijnswinkel

mogelijkheden traplift

Traplift

Voor iedere trap een passende oplossing, zodat u langer thuis kunt blijven wonen. Een traplift in huis brengt u veilig van beneden naar boven en

Bekijk

Mobiliteitsproblemen

Wanneer u op leeftijd komt, of om andere redenen te maken krijgt met mobiliteitsproblemen, kan het lastiger of zelfs onmogelijk worden om de trap op te gaan. Als u in een huis woont waarin de slaapkamer of de badkamer zich op de bovenverdieping bevindt, betekent dit in veel gevallen dat u die niet meer kunt bereiken. Gelukkig is hier een oplossing voor: dankzij een traplift hoeft u niet te verhuizen en komt u toch veilig en onbezorgd op uw bovenverdieping(en).

De trapliftenspecialist waar MAX Welzijnswinkel mee samenwerkt, heeft voor bijna elke trap een traplift voor ouderen. Samen met hen helpen wij u de beste (senioren)traplift te vinden, die past bij uw specifieke thuissituatie en die voldoet aan uw wensen.

Traplift ouderen van MAX welzijnswinkel

Een traplift installeren: passend bij uw interieur

Er zijn rechte trappen, trappen met een linkse of rechtse bocht, wenteltrappen, trappen over meerdere verdiepingen… Niet elke traplift past op elke trap. Daarom komt de trapliftenspecialist bij u thuis kijken wat bij uw trap mogelijk is, wat aansluit op uw wensen en hoe zij de traplift installeren bij u thuis. Een traplift bestaat uit een rail, twee motorunits en een stoel, die in diverse kleuren en materialen verkrijgbaar zijn.

De specialist bepaalt allereerst samen met u de passende traplift. Heeft u bijvoorbeeld een traplift met bocht nodig of een rechte traplift? Vervolgens bepaalt u de rest: het type stoel en de kleur van de rail en de stoel. Zo past het ontwerp perfect bij uw interieur. Als uw situatie afwijkend is van de standaard, is in sommige gevallen ook een traplift op maat mogen. Samen met u bepalen ze wat er mogelijk is. 

Man bij traplift van MAX welzijnswinkel

Goede werking en de veiligheid van uw traplift

De trapliften zijn in de standaardversie al zeer gebruiksvriendelijk. Toch zijn er altijd nog extra opties, waarover uw adviseur u graag meer vertelt. Hij weet precies welke mogelijkheden elke traplift heeft.

Zodra u samen met de adviseur een traplift heeft gekozen, gaat deze in productie. Alle trapliften worden na productie getest en gekeurd door een wereldwijd onafhankelijke keuringsinstelling, zoals de TÜV en het Lifteninstituut.

Vervolgens komt een trapliftenmonteur bij u langs. Hij installeert de traplift en test deze zelf om 100% zeker te zijn van de goede werking en de veiligheid van uw traplift. De monteur gaat pas bij u weg als u zelf volledig heeft begrepen hoe uw nieuwe traplift werkt. Een traplift installeren duurt gemiddeld slechts één dagdeel, afhankelijk van bijvoorbeeld de grootte van uw trap.

Wat zijn de kosten van een traplift?

Voordat u besluit of u kiest voor een traplift, wilt u wel weten wat de kosten van een traplift zijn. Dat begrijpen we goed. Wat kost een traplift is een belangrijke vraag. Een vraag waarop onze experts u graag antwoord geven. In gesprek met u bepalen zij wat uw wensen en eisen zijn en wat de mogelijkheden zijn bij u thuis. Zo bepalen zij de prijs van een traplift voor u. 

Vraag een gratis thuisadvies aan en laat u vrijblijvend adviseren door de ervaren trapliftenspecialist. Zij staan voor u klaar en komen op verzoek graag bij u thuis om alles met u door te spreken.