Vraag onze gratis comfortgids aan!

Mobiel zijn is een voorrecht

Wat is mobiel zijn toch een voorrecht. U kunt gemakkelijk van A naar B lopen of rijden. Op het moment dat u mindervalide bent of mobiliteitsbeperkingen krijgt, kan uw leefwereld opeens veel kleiner worden. Het onderhouden van sociale contacten wordt moeilijker en de eenzaamheid kan verergeren.

De meeste beperkingen zijn het gevolg van ernstige rugklachten, artrose en reuma. Maar ook evenwichtsstoornis, osteoporose, sterk verminderde conditie en kortademigheid kunnen uw mobiliteit beperken. Afstanden lopen kunnen een probleem zijn, dus even lekker een wandeling door het park zal moeilijker worden.

carpo-2-rood-900x1600
volar-smart-900x1600

Zelfstandig alles kunnen

Het is heel wat als u uw mobiliteit kwijtraakt. U zult anderen om hulp moeten gaan vragen.  Voor velen van u kan dat een moeilijke stap zijn. U wilt immers zo lang mogelijk zelfstandig blijven? U wilt graag zelfstandig uw boodschappen doen of gezellig een middagje weg. Door minder mobiel te zijn, zult u dus afhankelijker zijn van anderen of vaker nee moeten zeggen.

Gelukkig hebben wij een oplossing voor uw mobiliteitsprobleem. Met de aanschaf van een rollator bent u binnenshuis en buitenshuis in de buurt al een eind geholpen. U kunt uw boodschapje weer doen en indien nodig er even bij gaan zitten. U kunt zelf weer van- en naar het aanrecht voor een kopje koffie of de bereiding van uw maaltijd. Met een dienblad op de rollator kunt u alles brengen waar u wilt.

Een scala aan mogelijkheden

Wilt u wat verder weg en was u altijd een liefhebber van fietsen. Met onze driewielfiets of een duofiets kunt u er lekker tussenuit. Is fietsen niet meer mogelijk dan bent u wellicht gebaat bij een scootmobiel.  Er is al een scootmobiel met een bereik tot 70 km.  Er is een scala aan mogelijkheden. Samen met u komen we tot een keuze die het beste bij u past.

bij tekst 3

Wilt u advies over uw specifieke situatie?

Vraag dan geheel vrijblijvend een thuisadvies aan!

carpo-2-rood-900x1600

Scootmobielen

Altijd op een veilige manier zelfstandig en mobiel.

vaste scootmobiel Sterling

Vaste scootmobielen

Hoog comfort en geschikt voor korte en lange afstanden.

Scootmobiel Venus 3

Opvouwbare scootmobielen

Eenvoudig in de auto mee te nemen en te bedienen.

Traplift-bovenaan-trap

Trapliften

Voor iedere trap een passende lift, zodat u in uw huis kunt blijven wonen.

bij tekst 3

Driewielfietsen

Voor extra ondersteuning en stabiliteit.

ECO light v2 - basket in - 2013

Rollators

Een rollator geeft u een veilig en stabiel gevoel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf je nu in!

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).