Verschillende mogelijkheden om toch te kunnen, blijven fietsen

Uitgelichte producten

De driewielfiets is een goed alternatief als u van fietsen houdt, maar zich op een “gewone” fiets niet veilig meer voelt. Heeft u problemen met uw evenwicht dan is deze fiets een uitkomst. Een groot voordeel bij een driewielfiets is het op- en afstappen. De fiets is stabiel, blijft staan als u gaat zitten en valt niet om. De driewieler is er voor alle leeftijden van jong tot oud.

Er zijn diverse varianten mogelijk

Er zijn diverse varianten mogelijk. Zo zijn er verschillende modellen van de driewielfiets met twee wielen achter en een voor, maar indien u problemen heeft met het inschatten van de breedte van de fiets is twee wielen voor en een achter ook een optie. Deze fiets heeft echter wel het nadeel dat het zwaarder fietst en weinig wendbaar is in verband met de grote draaicirkel. De fiets is er met een hoge zit, maar ook met een lage comfortabele zit Hierbij trapt u in voorwaartse richting. De driewieler is ook verkrijgbaar met een elektrische trapondersteuning.

Een geheel andere driewieler is de duofiets.

Een geheel andere driewieler is de duofiets. Dit is veilig fietsplezier voor twee! Wilt u veilig fietsen, mar kunt u niet meer alleen op pad, dan is deze fiets een uitkomst. U en uw begeleider zitten gezellig naast elkaar op de fiets en niet achter elkaar zoals op bijvoorbeeld een tandem. De begeleider bestuurt de fiets en u kunt heerlijk om u heen kijken en genieten.

Laat u informeren!

Voor ouders met een kind met een beperking zijn er de kind ouder driewieltandems. Het kind zit daarbij voor een van de ouders, dan wel begeleider. U heeft zicht op het kind en op de weg. Ideaal als u er lekker op uit wilt met uw gezin, maar ook bij alle dagelijkse tochtjes.

Zowel de duofiets als de driewieltandem zijn ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning.

Laat u informeren door de adviseur van MAX welzijnswinkel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf u nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).