Altijd een rollator die bij u past

Mobiliteit - Rollators

De rollator is een uitkomst wanneer u beperkt bent, maar nog wel met steun kunt lopen. Wij leveren diverse uitvoeringen. Wilt u een rollator voor alleen binnenshuis of een waar u ook lekker mee kunt gaan wandelen of winkelen?

Uitgelichte producten

Vraag onze gratis comfortgids aan!

Onze rollators zijn wendbaar en smal

Voor binnenshuis zijn de meeste rollators voorzien van een dienblad of behoort optioneel tot de mogelijkheden. Dit is een uitkomst. Daardoor kunt u uw koffie, thee of maaltijd heel gemakkelijk vervoeren zonder hulp van anderen. Voor buitenshuis is de rollator voorzien van een tas of mandje, zodat ook een boodschap doen geheel zelfstandig kan worden gedaan. Onze rollators zijn wendbaar en smal, zodat u overal gemakkelijk tussendoor kunt. De meeste rollators zijn opvouwbaar en passen in  iedere auto. Wilt u tijdens uw wandeling even uitrusten of genieten van alles om u heen, dan kunt u gebruik maken van het zitje. Ook handig als u in de rij bij de kassa staat of een bekende tegenkomt,  dan kunt u er lekker bij gaan zitten.

Rollator Volaris Patrol met grote wielen
ECO light v2 - basket in - 2013 - kopie

Er zijn veel mogelijkheden met onze rollators

Om tot de juiste keus te komen, nemen wij met u door wat uw wensen zijn. Wilt u alleen binnenshuis een rollator of is het voor u juist heel belangrijk dat u ermee weg kunt. De all-in rollator is eenvoudig in hoogte verstelbaar, dus geschikt voor groot en klein. Voorzien van een stevige afneembare  en verstelbare rugband om uw zithouding te optimaliseren. Een wandelstokhouder, dienblad en tas. Ook een rollator met  verlichting en reflectoren behoort tot de mogelijkheden. Bij het ene model standaard, bij de ander optioneel. Veiligheid boven alles. Moet er een zuurstoffles mee, dan hoeft dat geen probleem te zijn. Ook daar is een oplossing voor.

U ziet, er zijn veel mogelijkheden met onze rollators. Samen met u maken wij de voor u juiste keuze. Heeft u wensen maak ze kenbaar en wij kijken voor u wat er mogelijk is.

Wilt u advies over uw specifieke situatie?

Vraag dan geheel vrijblijvend een thuisadvies aan!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf u nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).