Voor iedere trap een passende lift, zodat u in uw huis kunt blijven wonen.

Gratis en vrijblijvend thuisadvies

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mobiliteitsproblemen

Wanneer u op leeftijd komt, of om andere redenen te maken krijgt met mobiliteitsproblemen, kan het lastiger of zelfs onmogelijk worden om trappen op te gaan. Als u in een huis woont waarin de slaapkamer of badkamer zich op een bovenverdieping bevinden, betekent dit, dat u die niet meer kunt bereiken. Gelukkig is hier een oplossing voor: dankzij een traplift hoeft u niet te verhuizen en kunt u toch veilig en onbezorgd op uw bovenverdieping(en) komen.
Bij MAX Welzijnswinkel vindt u verschillende trapliften. Samen met een in trapliften gespecialiseerd bedrijf helpen wij u de beste traplift te vinden, die past bij uw specifieke thuissituatie en uw wensen.

Traplift-bovenaan-trap

Passend bij uw interieur

Er zijn rechte trappen, trappen met een linkse of rechtse bocht, wenteltrappen, trappen over meerdere verdiepingen… Niet elke traplift past op elke trap. Daarom komt een specialist bij u thuis kijken wat past bij de situatie en uw wensen. Een traplift bestaat uit een rail, twee motorunits en een stoel, die in allerlei kleuren en materialen verkrijgbaar zijn.
De specialist bepaalt allereerst samen met u de passende traplift. Vervolgens bepaalt u de rest: de kleur van de rail en de stoel, het type stoel. Zo past het ontwerp perfect bij uw interieur.

Handicare Rembrandt traplift

Goede werking en de veiligheid van uw traplift

De trapliften van MAX Welzijnswinkel zijn in standaardversie al zeer gebruiksvriendelijk. Toch zijn er altijd nog extra opties, waarover uw adviseur u graag meer vertelt. Hij weet precies welke mogelijkheden elke traplift heeft.
Zodra u samen met de installateur een traplift heeft gekozen, gaat deze in productie. Op dat moment worden alle trapliften al getest en gekeurd door wereldwijd onafhankelijke keuringsinstellingen, zoals de TÜV en het Lifteninstituut.

Vervolgens komt een trapliftenmonteur bij u langs. Hij installeert de traplift en test deze zelf om 100% zeker te zijn van de goede werking en de veiligheid van uw traplift. De monteur gaat pas bij u weg als u zelf volledig heeft begrepen hoe uw nieuwe traplift werkt. Het installeren duurt gemiddeld slechts één dagdeel, afhankelijk van bijvoorbeeld de grootte van uw trap.

Advies

Wilt u weten welke traplift het beste past in uw huis en bij uw wensen? Laat u dan vrijblijvend adviseren door de ervaren professionals van MAX Welzijnswinkel. ZIj staan voor u klaar en komen op verzoek bij u thuis om alles met u door te spreken.

Uitgelichte producten

 • Handicare Rembrandt traplift

   5.000,00
 • Traplift Handicare 1000XXL, belastbaar tot 200 kg

   2.795,00
 • Traplift Handicare 1000 voor de smalle trap

   2.795,00
 • Traplift Handicare Simplicity+

   2.795,00
 • Traplift Handicare 950

   2.795,00

Gratis thuisadvies door heel Nederland