Traplift-passend-in-woning

Op 9 november 2016 organiseren wij bij PVS meubelen , De Sonman 20, te Moergestel in de MAX welzijnswinkel shop in shop een inloopspreekuur over trapliften. Bij dit spreekuur zal een traplift specialist van Handicare trapliften aanwezig zijn.

Wie is welkom? Iedereen! Bent u zich aan het oriënteren op langer thuis wonen en wilt u meer weten over de verschillende soorten trapliften? Of bent u als mantelzorger betrokken? Heeft u op zeer korte termijn een traplift nodig? Of bent u als zorgprofessional werkzaam en wilt u weten wat de verschillende oplossingen zijn die Handicare u biedt? Wij nemen de tijd om antwoord te geven op al uw vragen omtrent een traplift en wat er nog meer mogelijk is om veilig en comfortabel thuis te blijven wonen.

  • Wat zijn de voordelen van een traplift?
  • Waar kan een traplift geplaatst worden?
  • Wat kost een traplift?
  • Welke aanpassingen kunnen er in mijn woning?
  • Etc. etc.

Allemaal vragen waar wij u graag een antwoord op geven tijdens ons inloopspreekuur.

Wilt u graag naar het trapliftenspreekuur komen? U kunt bij ons een afspraak maken. Dit kan telefonisch of per mail, maar u kunt natuurlijk ook even langsgaan. Wanneer u verhinderd bent op deze tijd verhinderd bent, is het ook mogelijk een afspraak te maken buiten het trapliftenspreekuur. Voor het maken van een afspraak op woensdag 9 november kunt u contact opnemen met PVS meubelen. Tel. 013-5132433

Wie:           MAX welzijnswinkel & Handicare trapliften

Wat:           Trapliftinloopspreekuur

Waar:        PVS meubelen De Sonman 20, 5066 GJ  MOERGESTEL

Wanneer:  Woensdag 14 decmber 2016  van 11:00 – 16:00 uur

Waarom:   Wij adviseren u graag hoe het mogelijk is langer, veilig en comfortabel thuis te blijven wonen

 

R