De opvouwbare scootmobiel voor korte afstanden

Opvouwbare Scootmobielen

Licht en hanteerbaar binnenshuis

Heeft u een scootmobiel nodig voor in en om het huis dan is de opvouwbare scootmobiel een goede keuze. Ze zijn klein en goed hanteerbaar in de woning. Wilt u even een boodschapje doen in de buurt dan is dat ook geen probleem. Wilt u wat verder weg en toch de scootmobiel mee in de auto, dan hoeft dat met onze opvouwbare 3 wiel scootmobiel of de 4 wiel scootmobiel geen probleem te zijn. De verschillende onderdelen zijn eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten.

Scootmobiel Antares 3 blauw
Scootmobiel Venus 4 blauw

3- of 4-wiel scootmobiel

MAX welzijnswinkel heeft zowel de 3 wiel scootmobiel, als de 4 wiel scootmobiel in haar assortiment. Voor binnenshuis is een 3 wiel scootmobiel prima. Wilt u een scootmobiel om er mee op uit te gaan, kunt u beter kiezen voor een 4 wiel scootmobiel. Deze is stabieler op de weg. Is het opvouwbaar zijn van de scootmobiel geen must, dan kunt u overwegen te kiezen voor een vaste scootmobiel. Hiermee kunt u grotere afstanden overbruggen.

Jong en sportief

De moderne en hippe scootmobiel van MAX welzijnswinkel. Met de sootmobiel Venus 4 sport mag u gezien worden. Met een scootmobiel van MAX welzijnswinkel kunt u weer overal zelfstandig naartoe. U kunt weer op eigen gelegenheid naar bijv. de supermarkt, uw kinderen of kennissen. Een scootmobiel van MAX welzijnswinkel zorgt ervoor dat u uw vrijheid behoudt en een dagje uit weer een feest wordt.

Venus 4 sport

Wilt u advies over uw specifieke situatie?

Vraag dan geheel vrijblijvend een thuisadvies aan!

Uitgelichte producten

  • Scootmobiel Antares 3, opvouwbaar

     895,00
  • Scootmobiel Antares 4, opvouwbaar

     895,00
  • Scootmobiel Sterling Sapphire 2

     1.995,00

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf je nu in!

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).