Nieuws

U bent hier: Home / Nieuws

Mobiliteitsdagen

Categorieën:
mobiliteitsdagen

Mobiliteitsdagen

In de maanden maart, april en mei hebben wij weer onze mobiliteitsdagen.

Wij willen onze kennis omtrent mobiliteitsoplossingen graag met u delen.

Onze specialisten staan voor u klaar om  van alle informatie te voorzien.

Tevens bent u in de gelegenheid om diverse scootmobielen en rollators uit te proberen.

Op deze dagen kunt u ook uw scootmobiel en rollator geheel gratis na laten kijken, zodat u in het voorjaar en de zomer weer lekker eropuit kunt.

Graag tot ziens op een van onze mobiliteitsdagen in onze showroom te Elspeet of bij de shop-in-shops.

Voor de agenda en adressen klik hier

 

 

 

Traplift inloopspreekuur in Moergestel

Categorieën:
Traplift-passend-in-woning

Op 9 november 2016 organiseren wij bij PVS meubelen , De Sonman 20, te Moergestel in de MAX welzijnswinkel shop in shop een inloopspreekuur over trapliften. Bij dit spreekuur zal een traplift specialist van Handicare trapliften aanwezig zijn.

Wie is welkom? Iedereen! Bent u zich aan het oriënteren op langer thuis wonen en wilt u meer weten over de verschillende soorten trapliften? Of bent u als mantelzorger betrokken? Heeft u op zeer korte termijn een traplift nodig? Of bent u als zorgprofessional werkzaam en wilt u weten wat de verschillende oplossingen zijn die Handicare u biedt? Wij nemen de tijd om antwoord te geven op al uw vragen omtrent een traplift en wat er nog meer mogelijk is om veilig en comfortabel thuis te blijven wonen.

View Basket →

Handig, van Handicare: Het Trapliftenspreekuur

Categorieën:

Wilt u meer weten over de trapliften van Handicare? Of in een persoonlijk gesprek ontdekken of een traplift iets voor u is? Handicare Expert Bob Sandifort verzorgt het ‘Handicare Trapliftenspreekuur’ op locaties door heel Nederland. 

View Basket →

Artikel: Thuis blijven wonen?

Categorieën:

Wie zal zijn thuis vrijwillig verruilen voor een kamer van minder vierkante meters, in een andere buurt? Waarschijnlijk zijn er maar weinig mensen die deze vraag positief bevestigen. Zorg en vooral zekerheid op zorg waren de voornaamste redenen om toch overstag te gaan en te wonen in een aangepaste woning of verzorgingstehuis. Maar tijden veranderen en de bevolking vergrijst. Het roer moet om, anders valt de zekerheid op zorg weg.

Thuis wonen is het nieuwe credo. Dit wordt niet alleen door de overheid gestimuleerd, mensen willen dat zelf natuurlijk ook. Voorall neemt deze nieuwe ontwikkeling onder de loep. Want thuis blijven wonen kan niet zonder onderzoek en vooruit denken.

Lees hier verder