Lekker onderweg met uw scootmobiel

Gratis en vrijblijvend thuisadvies

Onze adviseurs komen graag bij u thuis om u een advies op maat te geven.

Scootmobielen

MAX welzijnswinkel heeft uw mobiliteit binnenshuis en buitenshuis hoog op de agenda staan.

Met een scootmobiel van MAX welzijnswinkel kunt u zelfstandig op weg.

Oplossing mobiliteitsprobleem

Gelukkig hebben wij een oplossing voor uw mobiliteitsprobleem. De moderne en hippe scootmobiel van MAX welzijnswinkel.  Met een scootmobiel van MAX welzijnswinkel kunt u weer overal  zelfstandig naartoe. U kunt weer op eigen gelegenheid naar bijv. de supermarkt, uw kinderen of kennissen. Een scootmobiel van MAX welzijnswinkel zorgt ervoor dat u uw vrijheid behoudt en een dagje uit weer een feest wordt.

Scootmobiel Carpo 4
Venus 4 sport

Aanschaf scootmobiel

Bij de aanschaf van een scootmobiel bekijken we eerst met u waar u deze voor wilt gaan gebruiken. Denk hierbij aan binnens- of buitenshuis. Korte of lange afstanden. Opvouwbaar of is dat juist geen must. Een opvouwbare scootmobiel kunt u meenemen in de auto, de bus of het vliegtuig en een vaste scootmobiel is de oplossing voor grotere afstanden. Er is al een scootmobiel met een bereik tot 70 km. Wij hebben 3 wiel scootmobielen en als u gaat voor meer stabiliteit hebben wij de 4 wiel scootmobielen. Samen met MAX welzijnswinkel uw scootmobielspecialist komt u tot een voor u juiste keuze.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf u nu in!

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).