Veilige badkamer in 1 dag

Veilige badkamer

Binnen 1 dag geplaatst zonder grote verbouwing

Persoonlijk advies bij u thuis of in onze winkel

Gegarandeerd de laagste prijs mét kwaliteit

Ook na uw aankoop de beste badkamerservice

Klanten beoordelen ons met een 9,4

Alleen bij MAX Welzijnswinkel voordelig én veilig douchen! Ontvang tijdelijk €10,- leeftijdskorting per levensjaar*

Uw veiligheid en comfort staan voorop

Als u ouder wordt kan het zijn dat uw gewone badkamer niet meer geschikt is en veiligheidsrisico’s voor u oplevert. Een hoge instap in uw bad of douche verhoogt het risico op vallen en onbewerkte tegels vergroten de kans op uitglijden. Met een ruim assortiment veilige bad en douches en andere slimmigheden zorgen wij ervoor dat u weer veilig en comfortabel kunt douchen of in bad kunt, ook als u minder goed ter been bent.

“Ik ben blij met de verandering van bad naar douche. Het ziet er mooi uit. Ook de service achteraf is goed!”

Anneke uit Den Haag

In 1 dag geplaatst zonder rommel en grote verbouwingen

Als uw badkamer wordt gerenoveerd, vermijden de installateurs van MAX Welzijnswinkel hak- en breekwerk zoveel als mogelijk is. Op deze manier heeft u weinig tot geen last van stof en afval. In plaats van dat hak- en breekwerk maken we bij MAX Welzijnswinkel gebruik van dunne wanden, die we over uw bestaande tegels heen plaatsen. Zo kunnen we uw nieuwe douche al binnen 1 dag geplaatst hebben!

“Een fantastische ervaring. Ongelooflijk wat snel. Bad en kleine douchecabine eruit mooie grote Georgia douche terug. Keurige fijne mannen noemenswaard geen rommel en ik ben er super super blij mee. Veel eerder moeten doen.”

Meneer van Veldhoven

Wilt u meer weten of een persoonlijk advies? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw situatie en wensen te bespreken!

Ontdek welke badkameroplossing bij u past

In 5 stappen weer veilig douchen

 • 1. Persoonlijk advies

  Onze adviseur gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte badkameroplossing en geeft u advies over de ideale badkamerindeling.

 • 2. Badkamerplan

  Met een badkamerplan krijgt u direct een idee van hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien. U ontvang direct een voordelige prijsopgave.

 • 3. Inmeten van uw badkamer

  Voor een nieuwe badkamer in 1 dag moeten alle onderdelen precies passen. Wij meten daarom de plek van uw nieuwe douche of bad op.

 • 4. Uw nieuwe badkamer in 1 dag

  Wij behouden uw tegelwerk en voorkomen hak- en breekwerk. Zo maakt u de volgende ochtend alweer gebruik van uw nieuwe badkamer.

 • 5. Service & garantie

  De badkamer wordt keurig opgeleverd en uw oude douche of bad ruimen wij voor u op. Wij bieden tot wel 10 jaar garantie!

Ontdek wat onze klanten zeggen

“Ik heb mijn badkamer laten veranderen. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Ben in mijn sas met het resultaat. Ook de prijs viel mij zeer mee. Heb jullie bedrijf dan ook aan menigeen aanbevolen.”

Carl uit Amersfoort

Vraag vrijblijvend thuisadvies aan

Wilt u meer weten of een persoonlijk advies? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw situatie en wensen te bespreken!
Profiteer nu tijdelijk tot €10,- leeftijdskorting per levensjaar*

Vraag vrijblijvend thuisadvies aan en profiteer van een forse leeftijdskorting! Wij vervangen uw bad of douche in een dag voor een veilige en comfortabele inloopdouche. Voor uw huidige bad of douche ontvangt u tot wel €10,- korting per levensjaar.

*Actie geldig tot 12 maart 2020. Niet in combinatie met andere acties.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.