Zoek
Zoek

Slaapcomfort

Een goede nachtrust is van groot belang. Om goed te kunnen slapen is een bed met comfort zeer belangrijk. MAX welzijnswinkel heeft een scala aan mogelijkheden. De comfortbedden worden aan de hand van uw wensen en het advies van onze slaapadviseur samengesteld. Heeft u moeite met uit bed komen? Slaapt u onrustig, doordat uw bed u geen goede ondersteuning meer geeft? Misschien ervaart u zelfs wel lichamelijke klachten. Met de comfortbedden van MAX welzijnswinkel kan dit tot het verleden behoren en kunt u weer genieten van een goede nachtrust.

Ruim assortiment om comfortabel te slapen

Wij hebben een groot assortiment kwaliteitsproducten, zodat uw nieuwe comfortbedlattenbodem en matras aansluiten op uw wensen en behoeften en u weer comfortabel kan slapen. Onze producten hebben een goede prijs-/kwaliteitsverhouding!

Hieronder vindt u een overzicht van de producten en mogelijkheden die wij aanbieden. Wilt u graag persoonlijk advies? Vraag dan een adviesgesprek met onze adviseur aan. Dit kan bij ons in de showroom, zodat u de producten gelijk kunt uitproberen. U kunt ook gratis en geheel vrijblijvend een afspraak maken om een adviseur bij u thuis te laten komen. 

Voor slaapcomfort kunt u alleen terecht in onze showroom te Elspeet.

Slaapcomfort

Comfortbed

Naarmate u ouder wordt, kan het lastiger worden om in en uit bed te stappen. Het verschonen van uw bed wordt zwaarder en wat zou het fijn zijn als stofzuigen onder uw bed eenvoudiger wordt.

Kast

Maak uw slaapkamer compleet met een bijpassende linnen-/kledingkast. Naar wens in te delen. Met legplanken en een gedeelte om uw kleding op te hangen.

Verpleegbed

Bij een hoog/laagbed, denkt u al snel aan een verpleeghuis- of ziekenhuisbed. Gelukkig hoeft dat niet! Ons zorgbed ziet eruit als een gewoon bed en is voorzien van alle vereiste zorgfuncties.

Bedlift

Met de bedlift kan het bed op elke gewenste hoogte worden ingesteld. De bedlift wordt in uw eigen bestaande bed geplaatst, waardoor deze vrijstaand en verrijdbaar kan worden gemaakt.

Lattenbodem

De lattenbodem is wel een heel belangrijk onderdeel van uw bed. De staat van uw lattenbodem heeft grote invloed op hoe u slaapt en hoe u wakker wordt!

matras

Ziet u er elke avond weer tegenop om naar bed te gaan? Wetend dat u weer een onrustige nacht tegemoet gaat, of wakker gaat worden met rugpijn. Het is zo belangrijk hoe u ’s nachts ligt!

kussen

Wat is er naast een goed matras nog meer een vereiste voor een optimale nachtrust? Precies, een goed hoofdkussen!

Dekbed

Bent u ook toe aan een nieuw dekbed. Bij ons kunt u terecht voor de bekende Texeler en Ducky Dons dekbedden.

Bedtextiel

Voor de juiste sfeer in uw slaapkamer is er keuze uit een mooi assortiment bedtextiel. 

Comfortartikelen

Denk hierbij aan matrasbeschermers of steunen die het opstaan vereenvoudigen.

Badkamer inspiratiegids preview
Download de inspiratiegids van Max welzijnswinkel

Kies uit: badkamer, slaap, zitcomfort, mobiliteit inspiratiegidsen.

Vraag een gratis en vrijblijvend thuisadvies aan

Aanvraag thuisadvies

"*" geeft vereiste velden aan

Waar wilt u een vrijblijvend thuisadvies voor aanvragen?*

Klantverhaal

Zeer snelle en goede service
5/5

na telefonisch contact stond het bed na 2 dagen in slaapkamer klaar. omdat onze moeder bijna 2 jaar niet thuis had geslapen, en nu weer helemaal thuis kwam wonen wilde ze weer samen in d’r eigen bed. Dit werd mogelijk door een bedlift onder het eigen bed te plaatsen. Beiden kregen dus nieuwe lattenbodem maar de andere bedspullen konden weer gebruikt worden. Het omdraaien met wassen was nog een dingetje, maar daar heeft Max een speciaal hekje voor dat de zorg er s’morgens even op zet. Wij zijn zeer tevreden, onze ouders nog meer!

Badkamer inspiratiegids preview

Vraag hier uw inspiratiegids aan

"*" geeft vereiste velden aan

Welke inspiratiegids wilt u ontvangen?*
Ik wil de inspiratiegids per post ontvangen