MAX bedlift: de benodigde zorg in uw eigen vertrouwde bed

Gratis en vrijblijvend thuisadvies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een bed dat voldoet aan de eisen

U wilt natuurlijk het liefst zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, in uw eigen, veilige en vertrouwde omgeving. Thuisverpleging stelt echter een juiste werkhoogte verplicht voor uw bed, waardoor u, als u thuisverpleging nodig heeft, vaak niet meer uw eigen bed kunt blijven gebruiken. De oplossing is dan om naar een verpleeghuis te gaan of om een verpleegbed in uw woonkamer of andere ruimte te zetten. Dat betekent dat u niet meer in uw eigen, vertrouwde bed kunt liggen en dat een nieuw bed een prominente plek in een andere ruimte van uw huis gaat innemen. Dat is vaak niet wenselijk. Om dat probleem op te lossen, heeft MAX Welzijnswinkel een bedlift ontwikkeld.

bedlift-92.02-vrijstaand-900x1600-1-700x410

Blijf uw eigen bed gebruiken

Deze MAX bedlift is de beste oplossing voor als u in uw eigen leefomgeving wilt blijven en in uw eigen bed, toch een praktisch bed wilt hebben en de zorg wilt kunnen krijgen die u nodig heeft, op een verantwoordelijke manier. De bedlift wordt geplaatst in uw eigen bed. Zo kunt u uw eigen bed blijven liggen en eventueel dus naast uw partner blijven liggen. Dat bed kan 80 tot 120 cm breed zijn. Met de bedlift kan het bed op elke gewenste hoogte worden ingesteld. Omdat de bedlift in uw eigen bestaande bed wordt geplaatst, wordt dat bed vrijstaand en verrijdbaar. Zo wordt het ook gemakkelijker om het bed te verschonen of om bijvoorbeeld onder het bed te stofzuigen.

zorg-bedlift_mahoton

Veiligheids- en extra opties

De bedlift is uitgerust met allerlei beveiligingen, zoals een motor met noodaccu. Mocht de stroom uitvallen, dan blijft uw bedlift dus gewoon werken. Bovendien zit er een valbeveiliging met gasveren in de lift, zodat u, als de stroom uitvalt bijvoorbeeld, niet zomaar naar beneden valt.

Er zijn bovendien allerlei extra opties waar u voor kunt kiezen, die uw veiligheid en comfort waarborgen. Zo kunt u kiezen voor een papegaai, waarmee u zichzelf omhoog kunt trekken, onrusthekken, zodat u uit bed vallen voorkomt en een centraal remsysteem, zodat uw bed niet zomaar wegrolt als u in- of uitstapt of terwijl u verzorgd wordt.
U heeft de keuze tussen het kopen en het huren van de MAX bedlift.

Dag en nacht service

Mocht u, ondanks alle beveiligingen en de uitstekende kwaliteit van MAX Welzijnswinkels producten, toch problemen ervaren met uw bedlift, dan staan onze servicemonteurs dag en nacht voor u klaar om ervoor te zorgen dat alles weer naar behoren werkt. Benieuwd welke mogelijkheden er voor u zijn? Neem contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen.

Uitgelichte producten

  • Bedlift MAX, incl. lattenbodem, huur

     9,50
  • Bedlift MAX is toepasbaar in bijna ieder ledikant

     1.495,00

Gratis thuisadvies door heel Nederland