Een comfortbed speciaal voor u op maat

Uitgelichte producten

 • Comfortbed Alabama 2-persoons vanaf

   995,00
 • Comfortbed Illinois 1-persoons vanaf

   635,00
 • Comfortbed Indiana 1-persoons vanaf

   635,00
 • Comfortbed Labrador 1-persoons

   635,00
 • Comfortbed Massaschusetts 1-persoons vanaf

   635,00
 • Comfortbed Michigan 1-persoons vanaf

   570,00

Een bed met veel comfort

Naarmate u ouder wordt, kunnen wij ons voorstellen dat het heel fijn zou zijn om een bed te hebben met veel comfort. Het wordt lastiger om in en uit bed te stappen. Het verschonen van uw bed wordt zwaarder en wat zou het heerlijk zijn als het stofzuigen onder uw bed eenvoudiger wordt.

Bij MAX welzijnswinkel vindt u de kennis en het vakmanschap zoals u die wenst. De comfortbed specialisten van MAX welzijnswinkel werken dagelijks met diverse mensen die specifieke eisen en wensen hebben omwille van bijvoorbeeld gezondheidsproblemen. Ze geven een ieder persoonlijk advies. Onze comfortbed specialisten kunnen alle mogelijkheden aangeven als het om slaapkamers en goed slapen gaat.

Comfortbed Massachusetts 2 persoons
Seniorenbed Colorado

Het assortiment is voorzien van talloze modellen

Het brede assortiment van MAX welzijnswinkel is voorzien van talloze modellen comfortbedden. Deze comfortbedden zijn daarnaast uitvoerbaar in tal van kleuren en uit te breiden met een breed assortiment aan slaapkamermeubilair, zoals kledingkasten, nachtkastjes, spiegels en commodes.

De comfortbedden van MAX welzijnswinkel kunnen uitgevoerd worden met een verrijdbaar systeem, zodat u een tweepersoons ledikant kunt splitsen in twee delen. Dit zorgt ervoor dat  u zo gemakkelijk uw bed kunt opmaken en eenvoudig onder het bed kunt stofzuigen. Bij eventuele zorg kan er aan beide zijden van het bed hulp worden geboden. Wij kunnen uw bed ook voorzien van de MAX bedlift. Deze is goedgekeurd door de thuiszorg. Zo kunt u, indien nodig, in uw eigen comfortbed verzorgd worden.

Assortiment in diverse prijscategorieën

Onze comfortbedden zijn standaard uitgevoerd met een verstelbare hoogte voor de lattenbodem, zodat voor iedere lichaamslengte de juiste hoogte kan worden bepaald.  Max welzijnswinkel heeft  een assortiment in diverse prijscategorieën. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. Max welzijnswinkel heeft comfortbedden in massief hout en gefineerd hout. Onze massieve comfortbedden worden voor u persoonlijk vervaardigd. Vrijwel alle aanpassingen zijn mogelijk. Het ledikant kan uitgevoerd worden in een breed scala aan kleuren, zodat er altijd wel een kleur bij is die u prefereert.

Comfortbed Michigan 1 persoons
Seniorenbed Alaska

Max welzijnswinkel gaat specialistisch te werk

MAX welzijnswinkel gaat specialistisch te werk. U een zo goed mogelijke nachtrust  bezorgen, staat hoog bij ons in het vaandel. Daarnaast bieden wij u vele mogelijkheden betreffende de praktische oplossingen rondom onze comfortbedden en slaapkamermeubilair. Als het om levering en nazorg gaat, heeft MAX welzijnswinkel  eigen vakbekwame mensen die dit voor u verzorgen.  Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres voor uw comfortbed en/of uw complete slaapkamerinrichting.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf je nu in!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).

Meer over veilige badkamers

Meer over veilige badkamers