... een commode om het af te maken

Uitgelichte producten

Een commode is handig

Een commode is een meubel die voor veel verschillende dingen wordt gebruikt. Het is handig om uw sieraden of uw make-up in op te ruimen. Ook de kleding  die niet in uw kledingkast passen, kunt u er mooi in kwijt. Verder is het ideaal om decoratie en/of spullen op te kunnen zetten of om uzelf klaar te maken en op te frissen nadat u uit bed komt.

Commode Illinois

Kiezen uit veel verschillende commodes

Het is natuurlijk een prachtig gezicht als zo’n meubel mooi bij uw bed en/of kledingkast past, maar een op zichzelf staande commode is ook heel mooi. Bij MAX Welzijnswinkel hebt u de mogelijkheid om te kiezen uit veel verschillende commodes. U kunt er alle kanten mee op. Zo kunt u samen met onze slaapkamerspecialist kiezen welk model u mooi vindt. In welke maat u de commode  wenst. Voor welke kleur en wat voor soort materiaal u gaat bij de keuze van uw commode. Bijvoorbeeld gefineerd MDF of massief hout. Het massieve hout is onderverdeeld in diverse houtsoorten en kleuren. Denk hierbij aan Eikenhout, Beukenhout, Notenhout, Kersenhout, Acaciahout, enz. Er is altijd iets bij wat bij u past.

Voordeliger om aan te schaffen

Bovengenoemde serie is de maatwerklijn van MAX Welzijnswinkel, die zeer uitgebreid en gevarieerd is. MAX Welzijnswinkel heeft daarnaast ook nog een standaardlijn. Deze lijn is minder uitgebreid en gevarieerd, maar wel voordeliger om aan te schaffen. De slaapkamer specialist van MAX Welzijnswinkel komt graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om te luisteren wat uw wensen zijn. Hij kan u daarna van advies dienen en u helpen om tot de voor u juiste keuze te komen.

Een eigen vakkundig team

Heeft u een keuze kunnen maken, dan wordt de commode na telefonische afspraak op een samen gekozen dag en tijdstip bij u bezorgd en gemonteerd. Max welzijnswinkel heeft een eigen vakkundig team die dit verzorgd. Bij eventuele problemen in de toekomst, staat het serviceteam van MAX Welzijnswinkel volledig tot uw beschikking.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).

Meer over veilige badkamers

Meer over veilige badkamers