Zoek
Zoek

Dekbed

Slaapt u bij voorkeur tussen de wol, onder de wol of heeft u toch liever een donzen dekbed. Het kan allemaal. 

Onze dekbedden, onderdekens en kussens van wol zijn van het bekende merk Texeler.

De donzen dekbedden en kussen zijn van het bekende merk Ducky Dons.

Beide zijn duurzaam, verantwoorde merken. Het zijn Nederlandse bedrijven.

Max welzijnswinkel

de dekbed opties van max welzijnswinkel

Texeler SlaapZacht Satijn dekbed

De Texeler® SlaapZachtSatijn is een luxueus  4-seizoenen dekbed.  Dit dekbed is gemaakt van eersteklas materialen. Het dekbed is standaard gevuld met 100% zuivere Texelse lamswol. De veerkracht van de wol zorgt ervoor dat het dekbed heel licht aanvoelt. De hoogwaardige edelsatijnen tijk (hoes) en de gestikte rolrand geven het dekbed extra souplesse. Onder dit zachte 4-jaargetijdendekbed kunt u echt heerlijk wegdromen!

Het dekbed bestaat uit twee delen: het zomerdeel, met een vulling van 250 gr/m2 en het voor- en najaarsdeel, met een vulling van 450 gr/m2. Door beide delen aan elkaar te ritsen ontstaat een zeer comfortabel winterdekbed met een vulling van 700 gr/m2. Gegarandeerd aangenaam warm in de koudere nachten!

Bekijk

Texeler VolWol vacht onderdeken

Met deze heerlijke Texeler VolWol vacht onderdeken, ligt u in de winter ’s nachts lekker behaaglijk en tijdens de zomerse dagen droog en zacht.

Deze onderdeken zorgt tevens voor een goede ventilatie en vochtregulatie. Om dit te bereiken is het onderdeken verschillend aan allebei de kanten. Dit onderdeken heeft een vulling van 450 gram Texelse scheerwol per m2. Aan één zijde bevat de onderdeken een vacht van 550 gr/m2 van zuivere scheerwol en donzig zachte kasjmiervezels. De andere zijde is van een hoogwaardig perkal katoen. Het VolWol vacht heeft elastieken op iedere hoek, om eenvoudig aan uw matras te bevestigen.

Bekijk

Donzen dekbed Castella Wega

Het Castella Wega donzen dekbed is heerlijk zacht en soepel. Heeft ook een goed vochtregulerend vermogen. Het dekbed is gevuld met 90% witte Poolse ganzendons en 10% Poolse ganzenveertjes.  De tijk is van 100% katoen is heeft het Nomite® label. Dit betekent dat deze dekbedden geschikt zijn voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

Het donzen Castella dekbed is er in de uitvoeringen: Zomer, Lente/Herfst, Winter en 4-seizoenen. Leverbaar in diverse maten. De dekbedden zijn voorzien van knoopsgaten, waardoor alle uitvoeringen onderling te koppelen zijn.

Bekijk

Texeler Futon Comfort Extra onderdeken

Een Texeler® futon is vier centimeter dik. Texels slaapcomfort, zacht en comfortabel.  De soepele wolvezels zorgen voor een uitstekende ventilatie en hebben bijzondere, vochtopnemende eigenschappen. De warmte wordt daardoor optimaal verdeeld, in de winter lekker warm, in de zomer heerlijk koel. Voor mensen met reumatische klachten of gewrichtspijnen is de futon een uitkomst. Door de zachte vacht ervaar je geen pijn meer op drukpunten, zoals schouders en enkels. De lanoline die van origine in de wol voorkomt, heeft bovendien een heilzame werking op gewrichtsklachten.

De Futon is gemaakt met een zuiver Texelse scheerwollen vulling van 2.000 gr/m2. De bovenzijde heeft een wolvacht van 550 gr/m2, gemengd met duurzame kasjmiervezels voor een satijnzacht gevoel. De onderzijde is gemaakt van katoen.

Bekijk