Om uw slaapkamer compleet te maken

Uitgelichte producten

  • Kledingkast Alabama, leverbaar vanaf

     2.545,00

Misschien loopt u er dagelijks tegenaan, de indeling van uw kledingkast. Waarom zijn er onder in de kast zoveel lades waardoor u elke keer moet bukken? Het zou zo fijn zijn als de kleding op de hoogte hing of lag waar u bij kunt zonder te bukken. Wat is het heerlijk om uw slaapkamer ruim te hebben zonder obstakels.

Groot assortiment aan kledingkasten

Eén van de oplossingen is een mooie ruime kledingkast waar u uw kleding en andere spullen in op kunt bergen. Op die manier houdt u uw slaapkamer zonder problemen ordelijk en verzorgd. MAX welzijnswinkel heeft voor u een groot assortiment aan kledingkasten en kan u een passende oplossing bieden. De slaapkamer specialisten van MAX welzijnswinkel kunnen u helpen door een persoonlijk advies te geven wat betreft de kledingkasten. U kunt uw wensen kenbaar maken en samen met de specialist komt u dan tot de voor u  juiste oplossing.

Kledingkast Iris Semi Massief

Volledig op maat voor u gemaakt

MAX welzijnswinkel heeft verschillende mogelijkheden, zoals een kledingkastenlijn op maat. Deze kledingkasten kunt u volledig naar eigen wens samenstellen en indelen. De kledingkasten worden volledig op maat voor u gemaakt. U kunt kiezen uit gefineerd MDF of massief hout. Het massieve hout is daarnaast nog onderverdeeld in diverse unieke houtsoorten, zoals bijvoorbeeld Beukenhout, Eikenhout, Acaciahout, Kersenhout en Notenhout. De mogelijkheid om te kiezen uit bijna alle kleuren maakt het verhaal wel compleet.

Een mooie en praktische kledingkast

Het uitbreiden met een mooie spiegel op de kastdeur en verlichting aan de kast is een leuke toevoeging. U kunt hierdoor echt uw eigen kledingkast ontwerpen. MAX welzijnswinkel heeft alles in huis om u een mooie en praktische kledingkast te leveren. Bij deze kledingkast zijn er ook nog andere slaapkamermeubels te verkrijgen, die passen bij de kledingkast die u heeft gekozen.

Onze slaapkamer specialist komt graag bij u langs om de situatie bij u thuis te beoordelen. Dit is geheel vrijblijvend en hieraan zijn voor u geen kosten verbonden. Hij kan dan samen met u tot een juiste keuze komen.

Kledingkast Alabama

Eigen bezorg- en servicedienst

MAX welzijnswinkel heeft een eigen bezorg- en servicedienst met zeer vakkundige mensen die alles netjes voor u verzorgen. U kunt de inrichting van uw slaapkamer met een gerust hart volledig aan MAX welzijnswinkel toevertrouwen. Hierdoor hebt u tijd om  te genieten van andere bezigheden en hobby’s. Neem gerust contact op met MAX welzijnswinkel voor een advies op maat.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).

Meer over veilige badkamers

Meer over veilige badkamers