Gezondheidskussens zorgen voor goede ondersteuning van hoofd en nek

Uitgelichte producten

Uitgekiend assortiment hoofdkussens

Wat is er naast een goed matras nog meer een vereiste voor een optimale nachtrust? Precies, een goed hoofdkussen! MAX welzijnswinkel de specialist op het gebied van welzijn, waar uiteraard het slapen een belangrijk onderdeel van is, heeft specialisten die alles weten op het gebied van hoofdkussens.

MAX welzijnswinkel heeft een uitgekiend assortiment hoofdkussens in diverse vormen, diktes, materialen en hardheden. Tevens heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende tijken. Denk hierbij aan tijken anti allergisch zijn of die snel vocht afvoeren doormiddel van een speciale stof die ook in sportkleding wordt gebruikt. De slaapspecialisten van MAX welzijnswinkel kunnen u een passend advies geven aan de hand van uw wensen en eventuele klachten. Zo komt u samen met de adviseur tot het perfecte comfort dat u nodig heeft.

Kussens-Butterfly
Kussens-Nightflower

Onze hoofdkussens zijn vervaardigd van 100% latex

Neem bijvoorbeeld onze hoofdkussens die vervaardigd zijn van 100% Latex natuurrubber, dit materiaal heeft zo´n fantastisch dragend vermogen dat dit in combinatie met de juiste dikte en hardheid het ultieme comfort kan bieden. Ook kunt u bij MAX welzijnswinkel een bijpassend kussensloop bestellen in de maat van het hoofdkussen, zodat u een strak geheel krijgt in uw slaapkamer. U kunt in een paar minuten niet  beoordelen of het hoofdkussen voor u de juiste keuze is.

MAX welzijnswinkel biedt u een unieke service

MAX welzijnswinkel biedt u een unieke service doormiddel van een slaapgarantie. Dit betekent, dat indien uw kussen toch niet helemaal naar wens is, wij het hoofdkussen kosteloos omruilen. Dit doen we net zolang totdat u het perfecte comfort ervaart waar MAX welzijnswinkel garant voor staat. Kort samengevat betekent dit, dat indien u voor MAX welzijnswinkel kiest, u verzekerd bent van maximaal slaapcomfort. MAX welzijnswinkel heeft ook een eigen servicedienst die altijd voor u klaarstaat. Voor eventuele vragen, kunt u altijd bij ons terecht. De producten worden door ons eigen vakkundige team thuisbezorgd,  zodat u geheel ontzorgt kunt genieten.

Kussen-Esade

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).

Meer over veilige badkamers

Meer over veilige badkamers