Lattenbodem

De lattenbodem is het gedeelte van uw bed wat u eigenlijk nooit ziet, behalve met de schoonmaak. De lattenbodem is echter wel een heel belangrijk onderdeel is van uw bed. De staat van uw lattenbodem heeft grote invloed op hoe u slaapt en hoe u wakker wordt!

Goed slapen begint met een goede lattenbodem in combinatie met het juiste matras. Laat MAX welzijnswinkel nu het complete plaatje voor u in huis hebben, zelfs inclusief een complete slaapkamerinrichting en bedtextiel.

Max welzijnswinkel

Mogelijkheden

Lattenbodem

Voor een goede nachtrust is het van belang dat uw matras rust op een goede lattenbodem.  Al onze lattenbodems hebben verstelbare zones, die op uw

Bekijk

Verstelbare lattenbodem

Bij MAX welzijnswinkel kunt u terecht een verstelbare lattenbodem zodat deze perfect bij uw lichaam past.

Wij hebben een uiterst geselecteerde collectie samengesteld, waardoor bijna ieder ongemak kan worden opgevangen. Voor de gebruikte materialen zijn weloverwogen keuzes gemaakt. 

De slaapspecialisten van MAX welzijnswinkel kunnen u helpen de juiste keuze te maken voor een verstelbare lattenbodem met maximaal comfort en slaapgenot.

Hoogwaardig materiaal

Voor de lattenbodem is gekozen voor hoogwaardige beuken latten en de unieke koolstof latten. De lattenbodem is in hardheid verstelbaar doormiddel van een schuifsysteem en bij een aantal modellen ook nog te verfijnen door alle latten onafhankelijk van elkaar in te stellen in hardheid per kant. Neem bijvoorbeeld de modellen Vermont en Nevada. Hierbij kunt u de gekleurde latten ook nog in hoogte verstellen, zodat u daar waar nodig extra ondersteuning kunt creëren. De lattenbodems van MAX welzijnswinkel zijn in bijna iedere gewenste maat verkrijgbaar. 

De lattenbodems zijn uit te voeren in een bodem zonder verstelling, met handmatige verstelling en met een elektrische verstelling.

Elektrisch verstelbare
lattenbodems

De elektrisch verstelbare lattenbodems zijn standaard uitgevoerd met een noodaccu, zodat u bij stroomuitval de bodem toch kunt bedienen. Ook kunnen onze lattenbodems uitstekend worden geplaatst in combinatie met onze MAX bedlift. Deze kan zo gekoppeld worden, dat u maar een afstandsbediening nodig heeft om beide te bedienen.

MAX welzijnswinkel kan u weer de nachtrust bieden die u verdient. U kunt hierdoor weer uitgerust de deur uit en optimaal genieten. Wij hebben een eigen bezorgservice en kunnen, indien gewenst, uw oude lattenbodem mee retour nemen. Doormiddel van onze eigen servicedienst kunnen we bij eventuele problemen snel en vakkundig optreden.

MAX welzijnswinkel maakt genieten weer mogelijk!