Lattenbodem is een belangrijk onderdeel van goed slapen

Uitgelichte producten

Belangrijk onderdeel van uw bed

De lattenbodem is het gedeelte van uw bed wat u eigenlijk nooit ziet, behalve met de schoonmaak. De lattenbodem is echter wel een heel belangrijk onderdeel is van uw bed. De staat van uw lattenbodem heeft grote invloed op hoe u slaapt en hoe u wakker wordt!

Goed slapen begint namelijk met een goede lattenbodem in combinatie met het juiste matras. Laat  MAX welzijnswinkel nu het complete plaatje voor u in huis hebben, zelfs inclusief een complete slaapkamerinrichting.

Lattenbodem Nebraska
Lattenbodem Vermont

Een perfecte lattenbodem voor uw lichaam

Bij MAX welzijnswinkel kunt u terecht voor de perfecte lattenbodem voor uw lichaam. MAX welzijnswinkel heeft een breed assortiment aan lattenbodems, hierdoor kunnen de slaapspecialisten van MAX welzijnswinkel u de juiste bodem aanmeten voor maximaal comfort en slaapgenot. MAX welzijnswinkel heeft een uiterst geselecteerde collectie samengesteld, zodat ieder ongemak kan worden opgevangen. Ook is er een weloverwogen keuze gemaakt uit verschillende materialen.

Hoogwaardige beuken latten

Wij hebben gekozen voor hoogwaardige beuken latten en de unieke koolstof latten. Daarbij is de lattenbodem in hardheid verstelbaar door middel van een schuifsysteem en bij een aantal modellen ook nog te verfijnen door alle latten onafhankelijk in te stellen in hardheid per kant. Neem bijvoorbeeld de modellen Vermont en Nevada. hierbij kunt u de gekleurde latten ook nog in hoogte verstellen, zodat u daar waar nodig extra ondersteuning kunt creëren. De lattenbodems van MAX welzijnswinkel zijn in bijna iedere gewenste maat verkrijgbaar. Dit is mogelijk omdat deze speciaal voor u op maat wordt gemaakt.

De lattenbodems zijn tevens uit te voeren in een bodem zonder verstelling, met handmatige verstelling en met een elektrische verstelling.

Lattenbodem Nevada
Lattenbodem Nebraska op bedlift

MAX welzijnswinkel kan u weer de nachtrust bieden

De elektrisch verstelbare bodems zijn standaard uitgevoerd met een noodaccu, zodat u bij stroomuitval de bodem toch kunt bedienen. Ook kunnen onze lattenbodems uitstekend worden geplaatst in onze bedlift MAX, hierbij kan deze zo worden gekoppeld dat u maar een afstandsbediening nodig heeft om beide te bedienen.

MAX welzijnswinkel kan u weer de nachtrust bieden die u verdient. U kunt hierdoor weer uitgerust de deur uit en optimaal genieten. MAX welzijnswinkel heeft een eigen bezorgservice en kunnen, indien gewenst, uw oude lattenbodem meenemen. Door middel van onze eigen servicedienst kunnen we bij eventuele problemen snel en vakkundig optreden.

MAX welzijnswinkel maakt genieten weer mogelijk!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).

Meer over veilige badkamers

Meer over veilige badkamers