Matras

Elke avond heeft u ermee te maken, uw matras. Ziet u ernaar uit als u moe bent om naar bed te gaan? Wetend dat u weer heerlijk kunt gaan liggen op uw matras en de volgende morgen heerlijk uitgerust wakker wordt? Of ziet u er elke avond weer tegenop? Wetend dat u weer een onrustige nacht tegemoet gaat of wakker gaat worden met rugpijn. Het is zo belangrijk hoe u ’s morgens wakker wordt!

Max welzijnswinkel

de matrassen bij max welzijnswinkel

Topmatras Seasons

De kern van de topper is gemaakt van 100% natuurrubber en voorzien van 3 ergonomische comfortzones. De volledig afritsbare tijk is voorzien van een koele

Bekijk

Matras New Mexico comfort plus

De matraskern is van 100% natuurrubber en is voorzien van 7 ergonomische comfortzones.  Het matras heeft een zachte schouderzone, waardoor deze ideaal is voor zijslapers.

Bekijk

Matras Minnesota comfort plus

De matraskern is van 100% natuurrubber en is voorzien van 7 ergonomische comfortzones.  Het matras heeft een zachte schouderzone, waardoor deze ideaal is voor zijslapers.

Bekijk

Matras Jersey

De matraskern van de Jersey is gemaakt van 100% natuurrubber en voorzien van 7 ergonomische comfortzones. Het matras is uitermate geschikt voor verstelbare latenbodems. De

Bekijk

Matras Minnesota

De matraskern van de Minnesota is gemaakt van 100% natuurrubber, ook wel natuurlatex genoemd. Het matras is voorzien van 7 ergonomische comfortzones.  De tijk is

Bekijk

Matras New Mexico

De matraskern is gemaakt van 100% natuurrubber en voorzien van 7 ergonomische comfortzones. Dit matras is uitermate geschikt voor verstelbare bedbodems. De afritsbare tijk is

Bekijk

Belangrijk onderdeel

Het meest belangrijke onderdeel van onze comfortbedden is in combinatie met de lattenbodem, waarschijnlijk wel het matras. MAX welzijnswinkel kan u hierbij uitermate vakkundig advies geven. Wij hebben een vakbekwaam team specialisten op het gebied van welzijn. Wij hebben specialisten op het gebied van slapen, die u advies kunnen geven over een passend matras die bij u en uw klachten past.

Natuurrubber matras

Wij zijn erg trots op de 100% Latex natuurrubber matrassen. Deze zijn van zo’n hoogwaardige kwaliteit vervaardigd, dat wij garant kunnen staan voor maximaal slaapcomfort. Latex natuurrubber, niet te verwarren met chemisch latex, is een zeer elastisch product en is extreem duurzaam. Latex natuurrubber heeft ook een sterk ondersteunend vermogen en heeft tevens ook de eigenschap om niet teveel druk te geven, zodat u geen pijnlijke drukpunten krijgt. Dit is een fantastische eigenschap voor bijvoorbeeld mensen met reuma, rugpijn of andere pijnlijke lichaamsdelen. In combinatie met de juiste tijk geven de matrassen van MAX welzijnswinkel u een uniek slaapcomfort. Een praktische bijkomstigheid is dat u de tijk kunt afritsen in twee delen zodat u beide zijden van de tijk onafhankelijk van elkaar kunt wassen. 

Slaapgarantie

MAX welzijnswinkel heeft het beste met u voor en geeft daarom een slaapgarantie af. Dit betekent dat als u bij MAX welzijnswinkel een matras heeft besteld en na levering blijkt dat het matras toch niet perfect is, wij deze kosteloos omruilen. Net zo lang tot u tevreden bent en weer van een goede nachtrust kunt genieten.

Bij MAX welzijnswinkel in Elspeet bent u op het juiste adres voor alles op het gebied van slapen.