Het meest belangrijke onderdeel voor heerlijk slapen

Uitgelichte producten

 • 100% natuurlatex matras Minnesota

   1.245,00
 • 100% natuurlatex matras New Jersey

   795,00
 • 100% natuurlatex matras New Mexico

   995,00
 • 60% natuurrubber matras South Carolina

   795,00
 • 65% natuurlatex matras South Dakota

   645,00

Meest belangrijke onderdeel is het matras

Elke avond heeft u ermee te maken, uw matras. Ziet u ernaar uit als u moe bent om naar bed te gaan? Wetend dat u weer heerlijk kunt gaan liggen op uw matras. Of ziet u er elke avond weer tegenop? Wetend dat u weer een onrustige nacht tegemoet gaat, of wakker gaat worden met rugpijn. Het is zo belangrijk hoe u ’s nachts ligt!

Het meest belangrijke onderdeel van onze comfortbedden is waarschijnlijk wel het matras. MAX welzijnswinkel kan u hierbij uitermate vakkundig advies geven. MAX welzijnswinkel heeft een vakbekwaam team specialisten op het gebied van welzijn. Wij hebben specialisten op het gebied van slapen, die u advies kunnen geven over een passend matras die bij u en uw klachten past.

Kansas 2-persoonsbed
Matras Texas

De beste materialen

Door tal van onderzoeken, hebben wij een selectie gemaakt uit de beste materialen die geschikt zijn voor een perfect comfort.

Neem ons matras Texas. Deze is vervaardigd uit een hoogwaardige Pantera comfortschuim en heeft vijf ergonomische comfortzones, waardoor u een perfecte ondersteuning krijgt. Pantera comfortschuim is zeer licht van gewicht en is dus ideaal voor het keren en opmaken van uw matras.

Hoogwaardige kwaliteit

Een ander materiaal waar wij erg trots op zijn is de 100% Latex natuurrubber matrassen. Deze zijn van zulke hoogwaardige kwaliteit vervaardigd, dat wij garant kunnen staan voor maximaal comfort. Latex natuurrubber, niet te verwarren met chemisch latex, is een zeer elastisch product en is extreem duurzaam. Het latex natuurrubber matras gaat langer mee dan een gemiddeld matras. Latex natuurrubber heeft ook een sterk ondersteunend vermogen en heeft tevens ook de eigenschap om niet teveel druk te geven, zodat u geen pijnlijke drukpunten krijgt. Dit is een fantastische eigenschap voor bijvoorbeeld mensen met reuma, rugpijn of andere pijnlijke lichaamsdelen. In combinatie met de juiste tijk geven de matrassen van MAX welzijnswinkel u een uniek slaapcomfort. Een praktische bijkomstigheid is dat u de tijk kunt afritsen in twee delen zodat u beide zijde van de tijk onafhankelijk kunt wassen. Zo heeft u altijd een deel om op te slapen.

latex matras
Manitoba uitrijdbaar

Slaapgarantie

MAX welzijnswinkel heeft het beste met u voor en geeft daarom een slaapgarantie af. Dit betekent dat als u bij MAX welzijnswinkel een matras heeft besteld en na levering blijkt dat het matras toch niet perfect is, wij deze kosteloos omruilen. Net zo lang tot u tevreden bent en weer van een goede nachtrust kunt genieten.

Bij MAX welzijnswinkel bent u op het juiste adres voor alles op het gebied van slapen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf u nu in!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).

Meer over veilige badkamers

Meer over veilige badkamers