Nachtkastjes. Welke wilt u bij uw nieuwe ledikant?

Uitgelichte producten

Alles bij de hand

Om praktische redenen is het meestal ideaal om naast het bed een nachtkastje te hebben staan. U kunt uw kleine spullen, zoals medicijnen opbergen en uw wekker en nachtlampje neerzetten. Zo heb u alles bij de hand wat u direct nodig heeft. Het is ook een fraai gezicht, als u een mooi ledikant hebt staan met bijpassende nachtkastjes.

Nachtkastje Michigan
Nachtkasje Alabama

Breed scala aan nachtkastjes

MAX Welzijnswinkel heeft een breed scala aan nachtkastjes. U kunt kiezen uit verschillende modellen. U kunt zelf bepalen hoe u de indeling van de het nachtkastje hebben. Tevens  kunt u zelf bepalen in welk materiaal u het nachtkastje wilt laten uitvoeren. Neem bijvoorbeeld gefineerd MDF of massief hout. Hiernaast kunt u ook nog de keuze maken uit diverse houtsoorten zoals Eikenhout, Beukenhout, Notenhout, Acaciahout, Kersenhout.

Standaardlijn en een maatwerklijn

MAX Welzijnswinkel heeft gekozen voor een standaardlijn en een maatwerklijn, zodat we voor elke portemonnee iets te bieden hebben. De maatwerklijn van MAX Welzijnswinkel is zeer uitgebreid en gevarieerd. U kunt vrijwel alles zelf bepalen van maat tot keur. Ook kunt u kiezen om het nachtkastje uit te voeren met wieltjes, zodat u de nachtkastje kunt verplaatsen voor bijvoorbeeld schoonmaken of om extra ruimte te hebben bij het opmaken van uw bed. Tevens kunt u de wieltjes uitvoeren met een remsysteem, zodat u de wieltjes van de nachtkastjes kunt blokkeren. Hierdoor kunt u veilig op uw nachtkastje steunen,  zonder het gevaar dat deze wegrijdt.

Nachtkastje Illinois
Nachtkastje Labrador

Alle nazorg onder eigen dak

MAX Welzijnswinkel biedt u de mogelijkheid om samen met onze slaapkamerspecialist de juiste keuze te maken wat betreft het juiste nachtkastje. Ook kunt u de specialist van MAX Welzijnswinkel uitnodigen voor een kosteloos bezoek bij u thuis.  In uw omgeving kunt u dan samen met hem bepalen wat het beste voor u is. MAX Welzijnswinkel heeft alle nazorg onder eigen dak. De levering van de producten en eventuele service, worden door onze eigen vakkundige mensen uitgevoerd. Nieuwsgierig geworden wat er bij u mogelijk is? Kijk snel verder of nodig ons uit!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).

Meer over veilige badkamers

Meer over veilige badkamers