Een seniorenbed op maat voor comfort, veiligheid en zorg

Gratis en vrijblijvend thuisadvies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een bed dat aansluit op uw situatie

Als u een goed bed heeft gevonden, wilt u daar zo lang mogelijk gebruik van maken. Ouder worden kan dat echter best een uitdaging maken. In en uit bed stappen gaat lastiger als uw mobiliteit beperkt raakt, stofzuigen onder het bed of het bed opmaken wordt zwaarder en als u persoonlijke hulp nodig heeft in bed, moet het bed toegankelijk zijn. Om uw bed zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw wensen en behoeftes, biedt MAX Welzijnswinkel een ruim assortiment seniorenbedden met allerlei extra mogelijkheden.
Het beste seniorenbed kiest u samen met onze comfortbedspecialisten, die dankzij jarenlange ervaring weten welke van de vele mogelijkheden aansluiten bij uw wensen en eisen, ook als die worden veroorzaakt door bijvoorbeeld gezondheidsproblemen.

Kansas 2-persoonsbed

Uitrijdbaar seniorenbed

Een seniorenbed biedt allerlei mogelijkheden, afhankelijk van wat u nodig heeft en wat uw persoonlijke voorkeuren zijn. Er zijn eenpersoons- en tweepersoonsbedden in verschillende maten.
De tweepersoonsbedden zijn mogelijk uitrijdbaar. Een uitrijdbaar tweepersoonsbed heeft verschillende voordelen. Als u merkt dat het opmaken van uw bed zwaarder wordt, is dit handig. U kunt zo eigenlijk twee eenpersoonsbedden opmaken en als u de bedden uit elkaar rijdt, kunt u gemakkelijk alle hoeken van het matras bereiken om bijvoorbeeld het hoeslaken goed vast te zetten. Een ander voordeel van een uitrijdbaar seniorenbed is dat u veel gemakkelijker onder het bed kunt stofzuigen en zo dus met minder moeite uw slaapkamer kunt schoonhouden.

Comfortbed Rhode Island 2-persoons uitrijdbaar Eiken naturel-2

Comfortbed voor gezondheids- en mobiliteitsproblemen

Bij een comfortbed kunt u kiezen voor allerlei opties als u gezondheids- of mobiliteitsproblemen ervaart. Dankzij de uitrijdbare bedden kunt u gemakkelijk aan beide zijden van het bed hulp krijgen. U kunt ook kiezen voor een bedlift, die door de thuiszorg is goedgekeurd. Hiermee kunt u veel gemakkelijker in uw eigen bed verzorgd worden.
De comfortbedden zijn standaard uitgevoerd met een in hoogte verstelbare lattenbodem. Zo kan voor iedere lichaamslengte de juiste hoogte worden bepaald. Dankzij deze in hoogte verstelbare bedden wordt het gemakkelijker om overeind te komen of te gaan liggen.

Kies een bed dat bij u past

Een bed is een prominent onderdeel van uw slaapkamer. Het is daarom belangrijk dat de stijl van dat bed aansluit bij de stijl van uw slaapkamer en bij uw smaak – dat geldt ook voor een seniorenbed. De comfortbedden van MAX Welzijnswinkel zijn verkrijgbaar in massief en gefineerd hout. De massieve bedden worden persoonlijk vervaardigd en er zijn allerlei aanpassingen mogelijk. Bovendien kan het ledikant worden uitgevoerd in een breed scala aan kleuren.
WIlt u dat uw kledingkast of nachtkastje bij het bed past? Dat kan! Er is een ruim assortiment aan nachtkasten, kledingkasten, spiegels en commodes verkrijgbaar, zodat u zelfs uw gehele slaapkamer kunt inrichten.

MAX Welzijnswinkels comfortbeddenspecialisten

Bij MAX Welzijnswinkel staat voorop dat u een zo goed mogelijke nachtrust heeft en dat uw comfortbed zo goed mogelijk aansluit bij uw eisen en wensen. Ook voor nazorg en levering bent u bij ons aan het juiste adres, omdat wij enkel werken met eigen vakbekwame mensen met jarenlange ervaring. Neem contact met ons op of kom langs in een van onze winkels voor advies en informatie.

Uitgelichte producten

Gratis thuisadvies door heel Nederland