Een mooie spiegel voor boven de commode

Uitgelichte producten

Een spiegel is een veelgebruikt voorwerp

Als u ‘s morgens opstaat, is meestal het eerste wat u doet in de spiegel kijken. Gaat u verder op de dag een boodschapje doen of een bezoekje afleggen, bij bijvoorbeeld een familielid, dan kijkt u even of  u netjes de deur uitgaat. Het kan ook zijn dat u een wondje in uw gezicht heeft en dat wil bekijken, dan loopt u weer naar de spiegel. Zoal u ziet is een spiegel een veelgebruikt voorwerp is.

Spiegel Illinois

Een groot assortiment spiegels

MAX Welzijnswinkel heeft voor u een groot assortiment spiegels. U hierbij kunt denken aan verschillende vormen: rond, ovaal, vierkant, rechthoekig enz. U kunt samen met de slaapkamerspecialist van MAX Welzijnswinkel kijken welke spiegel het beste in uw slaapkamer past. De slaapkamerspecialist komt graag bij u langs om advies te geven en te luisteren naar uw wensen.

Aan uw wensen voldoen

Het kan zijn, dat u een spiegel op maat wilt. Misschien bent u al een tijdje op zoek naar een spiegel in een bepaalde maat en kunt u nergens slagen voor de juiste spiegel. MAX Welzijnswinkel heeft voor u een spiegel  in de maat die u wenst.
Naast de maat van de spiegel, kijkt de slaapkamer specialist samen met u naar de kleur van  de lijst die u wilt.  Waarschijnlijk wilt u een  spiegel die past bij uw meubels in de slaapkamer. Denk daarbij aan uw bed of uw kledingkast.  Bij MAX Welzijnswinkel kunt u hiervoor kiezen uit gefineerd MDF of massief hout. De spiegels zijn net als de kledingkast, commode en de nachtkastjes verkrijgbaar in diverse houtsoorten en kleuren. Zo hoopt MAX Welzijnswinkel helemaal aan uw wensen tegemoet te kunnen komen.

Vrijblijvend en kosteloos

De MAX Welzijnswinkel slaapspecialist kan vrijblijvend en kosteloos bij u langskomen om samen met u tot je juiste keuze te komen.
De bezorgdienst van MAX Welzijnswinkel hangt de spiegel vakkundig voor u op, daar waar u deze wilt hebben. Als er in de toekomst onverhoopt toch wat met de spiegel is, kunnen de monteurs van onze servicedienst u vakkundig helpen. U kunt dus volledig op MAX Welzijnswinkel vertrouwen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).

Meer over veilige badkamers

Meer over veilige badkamers