Een heerlijke comfortabele sta-op fauteuil

Uitgelichte producten

Praktische oplossingen

Bij de MAX Welzijnswinkel zijn we bewust van het feit dat veel mensen behoefte hebben aan een heerlijke comfortabele fauteuil, waarin men helemaal tot rust kan komen. Naast deze behoefte komen veel mensen naar de MAX Welzijnswinkel, omdat er problemen ontstaan bij het opstaan. Er zijn vele praktische oplossingen mogelijk om dat te vereenvoudigen. De fauteuil kan worden uitgerust met een sta op functie. Zo krijgt u een zeer praktische en comfortabele sta op fauteuil om uw kwaliteit van leven te verhogen. Vaak kan het moeizaam opstaan vanuit uw huidige fauteuil samengaan met meerdere fysieke problemen. Onze adviseurs houden daarom rekening met al uw wensen en behoeften.

Laat u deskundig adviseren

Wij zijn al jaren actief om vele klanten van soortgelijke gemakken te kunnen voorzien. De MAX Welzijnswinkel levert vele verschillende sta op fauteuils in alle soorten, maten en kleuren. Alle MAX Welzijnswinkel sta op fauteuils zijn elektrisch uitgevoerd met keuze uit 1, 2, 3 of zelfs 4 motoren. Laat u over alle opties deskundig adviseren door onze adviseur, die vrijblijvend bij u langs komt om de juiste sta op fauteuil bij u te demonstreren.

Onze sta op fauteuils

Ontdek nu onze sta op fauteuils, allen van topkwaliteit, ontworpen voor langdurig, intensief gebruik. Onze sta op fauteuils zien ze er ook nog eens prachtig uit, waardoor het een pronkstuk wordt in uw interieur. Voor uw sta-op fauteuil op maat werkt MAX Welzijnswinkel uitsluitend met A-merken. De aankomende jaren bent u dus gegarandeerd van het kwalitatief beste zitcomfort.

Wilt u graag thuis proefzitten?

Wilt u graag thuis proefzitten? U kunt voor het maken van een afspraak bellen met 085 – 4016594 . Wij komen dan bij u thuis met een selectie fauteuils, zodat u rustig in uw eigen omgeving een weloverwogen keuze kunt maken. Onze unieke service maakt het ook mogelijk om, indien noodzakelijk, een leenfauteuil te leveren om de eventuele levertijd van een nieuw te bestellen fauteuil te overbruggen. U kunt dan gelijk het gemak van onze sta op fauteuil ervaren.

Onze sta-op fauteuil is niet verkrijgbaar in de showrooms.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).

Meer over veilige badkamers

Meer over veilige badkamers