Voor iedere trap een passende lift, zodat u in uw huis kunt blijven wonen.

Uitgelichte producten

 • Handicare Rembrandt traplift

   5.000,00
 • Traplift Handicare 1000 voor de smalle trap

   2.795,00
 • Traplift Handicare 1000XXL, belastbaar tot 200 kg

   2.795,00
 • Traplift Handicare 950

   2.795,00
 • Traplift Handicare Simplicity+

   2.795,00

Mobiliteitsproblemen

Bij het ouder worden, krijgen we op een gegeven moment allemaal te maken met mobiliteitsproblemen. De een meer dan de ander. Wonen we lekker en willen we daar, als het even kan blijven wonen, kan het noodzakelijk zijn dat er aanpassingen in de woning worden gedaan. Een daarvan is het aanpakken van de trap als uw slaapvertrek en/of badkamer zich op de bovenverdieping bevindt.

MAX biedt daarvoor de oplossing. Samen met een daarin gespecialiseerd bedrijf, verzorgen wij dit graag voor u. Afhankelijk van uw specifieke thuissituatie en uw wensen, hebben wij altijd de juiste oplossing voor u.

Trapliften
imageszdt0rdth

De traplift

De traplift kan zowel op een rechte trap, als op een trap met een linkse of rechtse bocht worden gemonteerd. Bij een trap over meer verdiepingen en een wenteltrap is het ook mogelijk een traplift te plaatsen. De traplift bestaat uit een rail, twee motorunits en een stoel. De specialist zal uw thuissituatie beoordelen en aan de hand van uw wensen en zijn bevindingen, zal hij u van het goede advies voorzien. Nadat de keus voor de juiste traplift is genomen, kunt u deze nog naar uw smaak aanpassen. Denk hierbij aan de kleur van de rail, maar ook aan de stoel.  Er zijn diverse trapliftstoelen mogelijk en verschillende kleuren. Er is er zeker een bij die bij uw interieur past. Welke stoel het beste bij u past, kunt u zelf beoordelen.

Goede werking en de veiligheid van uw traplift

Het gebruiksgemak van de traplift is al hoog. Toch zijn er optioneel nog meer mogelijkheden. Vraag ernaar bij de adviseur. Hij kan u er meer over vertellen en weet bij welke traplift, wat mogelijk is.

De trapliften worden getest en gekeurd door wereldwijd onafhankelijke keuringsinstellingen, zoals de TÜV en het Lifteninstituut. Na installatie zal de trapliftenmonteur de traplift eerst zelf testen om  100% zeker te zijn van de goede werking en de veiligheid  van uw traplift.

Handicare Rembrandt traplift

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf u nu in!

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).