Een vaste scootmobiel voor korte en lange afstanden

Vaste Scootmobielen

Heerlijk erop uittrekken met een scootmobiel als fietsen en wandelen niet meer gaat. Max welzijnswinkel heeft diverse merken/modellen scootmobielen in haar assortiment.

Uitgelichte producten

  • Scootmobiel Ceres 3 Deluxe voor binnen en buiten

     2.975,00
  • Scootmobiel Ceres 4 voor binnen en buiten

     2.695,00
  • Scootmobiel MAX R8, nieuw in het assortiment

     4.495,00

Vraag onze gratis comfortgids aan!

Er lekker op uit

Nu de lente er weer is en de zomer in aantocht, hebben we allemaal zin om weer lekker buiten uit te gaan. Voor wie goed ter been is, is dit ook geen enkel probleem. Ook wanneer dit allemaal niet meer zo vanzelf gaat, is het mogelijk om er alleen of samen op uit te trekken. Denkt u daarbij eens aan een scootmobiel. Wilt u een scootmobiel kopen, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs, zodat u deze in uw omgeving kunt uitproberen. Max welzijnswinkel staat u graag bij met het kiezen van een voor u geschikt model.

vaste scootmobiel Sterling
Carpo II and spare tyre - red - rearview kopie

Zelfstandig onderweg

Stel u  eens voor. Weer helemaal zelfstandig naar b.v. de markt, op familiebezoek, de supermarkt. Heerlijk toch? Met onze vaste scootmobiel kunt u, afhankelijk van het model, vanaf ca. 30 km tot wel 70 km van huis.

Met een vaste scootmobiel van MAX welzijnswinkel beschikt u over een comfortabele verstelbare fauteuil, verstelbare armleggers en luchtbanden. Wilt u voldoende stabiliteit dan adviseren wij een 4 wiel scootmobiel.

U heeft voor het rijden op een scootmobiel geen rijbewijs nodig. U dient wel een scootmobiel verzekering af te sluiten.

Scootmobiel accessoires

De scootmobiel kan ook worden aangekleed met diverse accessoires. Afhankelijk van het merk/model scootmobiel worden enkele accessoires standaard meegeleverd.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stokhouder, krukhouder, opbergkoffer, zuurstoffleshouder en afdekhoes. De boodschappenmand wordt bij alle modellen standaard meegeleverd.

Carpo II - champagne - 3qview - kopie

Wilt u advies over uw specifieke situatie?

Vraag dan geheel vrijblijvend een thuisadvies aan!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf u in!

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).