Uw badkamer veilig, comfortabel en onderhoudsvriendelijk.

Badkamerrenovatie met wandbekleding Miami

Gratis en vrijblijvend thuisadvies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veilige badkamer

Een veilige badkamer is ontzettend belangrijk en kan zelfs van levensbelang zijn. Elk jaar vinden er onder 55-plussers ruim 6000 valpartijen plaats in sanitaire ruimtes. Vooral het risico op uitglijden is in deze ruimtes een stuk groter dan in de rest van het huis.
De badkamer is een van de ruimtes in huis waarin u het meest kwetsbaar bent, maar waar u toch elke dag komt. Als u op leeftijd bent of een lichamelijke beperking heeft, is het hebben van een veilige badkamer daarom nog veel belangrijker. Bij MAX Welzijnswinkel helpen we u om uw badkamer zo aan te passen dat deze zo veilig mogelijk is en perfect aansluit op uw wensen en behoeftes.

Snelle installatie

Een veilige badkamer vraagt in kleinere of grotere mate een verbouwing. Voor veel mensen lijkt het laten verbouwen van de badkamer een ingewikkeld karwei, dat veel narigheden met zich meebrengt: wekenlang geen gebruik kunnen maken van uw eigen badkamer of toilet, geluidsoverlast, stof en afval door het hele huis…
Dat hoeft niet! Bij MAX Welzijnswinkel hebben we altijd een snelle en passende oplossing voor u. Als u uw badkamer en/of toilet veilig wilt maken en perfect wilt laten aansluiten op uw situatie, staan onze experts voor u klaar. Uw badkamer renoveren we al in slechts 2 dagen en de installatie van bijvoorbeeld een comfortdouche of verhoogd toilet is al in 1 dag geregeld. Ook voor wastafelmeubels (eventueel in hoogte verstelbaar), antislipvloeren (in uw douche, bad of op de gehele vloer), verlichting en accessoires (bijvoorbeeld zeepdispensers en wc-rolhouders) bent u bij ons aan het juiste adres. Onze methode vermijdt hak- en breekwerk bovendien zoveel mogelijk, zodat u zo min mogelijk last hebt van stof en afval.
Met een badkamer van MAX Welzijnswinkel kunt u langer, zelfstandig en veilig thuis blijven wonen en dat is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Veilige badkamer waarom een comfortdouche van MAX welzijnswinkel toilet renovatie

Ruim assortiment

Om een veilige badkamer te verkrijgen, zijn er allerlei mogelijkheden beschikbaar. Of u nu uw gehele badkamer wilt laten renoveren, graag uw douche of toilet veilig wilt maken of hulpmiddelen als handgrepen, een fonteintje of een antislipvloer wilt laten installeren, bij MAX Welzijnswinkel helpen we u graag en staan we direct voor u klaar met advies.
Wij hebben een groot assortiment kwaliteitsproducten en geven u advies op maat, zodat uw nieuwe, veilige badkamer perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Onze badkamers zijn bovendien onderhoudsvriendelijk en wij leveren natuurlijk voor de laagste prijs!
Hieronder vindt u een overzicht van de producten en mogelijkheden die wij aanbieden. Als u liever direct persoonlijk advies van ons krijgt, kunt u gratis en geheel vrijblijvend een afspraak maken om een adviseur bij u thuis te laten komen. Zo kijken zij ter plekke wat het beste past in uw huis en wat het meest aansluit bij uw wensen. Ziet u het liever fysiek voor zich? Bezoek dan een van onze showrooms!

Veilige badkamer comfortdouche MAX welzijnswinkel comfortdouche Georgia

Comfortdouche

In 1 dag uw bad of douche vervangen voor een veilige comfortdouche.

Veilige badkamer badkamerrenovatie Hawaii MAX welzijnswinkel

Seniorenbadkamer

Al in 2 dagen heeft u een volledig nieuwe en veilige badkamer.

Veilige badkamer wastafelmeubel MAX welzijnswinkel badkamer renovatie Bruynzeel

Wastafels

Uw badkamer compleet met een nieuwe,  eventueel aangepaste, wastafel.

Veilige badkamer radiator badkamerrenovatie MAX welzijnswinkel

Radiatoren

Behaaglijke temperatuur zonder veel ruimteverlies.

Veilige badkamer antislipvloer Badkamerrenovatie MAX welzijnswinkel

Antislipvloer

Uw huidige vloer antislip of een nieuwe antislipvloer.

Veilige badkamer comforttoilet MAX welzijnswinkel Comforttoilet

Comforttoilet

Uw toilet op een veilige en comfortabele hoogte.

Veilige badkamer accessoires Geesa comfortdouche MAX welzijnswinkel

Accessoires

Handgrepen, shampookorfjes, douchezitjes, toiletaccessoires, enz. enz.

Gratis thuisadvies door heel Nederland