Uw badkamer veilig, comfortabel en onderhoudsvriendelijk.

Gratis en vrijblijvend thuisadvies

Veilige badkamer

MAX welzijnswinkel heeft uw veiligheid thuis hoog in het vaandel staan. Onze mooie collectie comfortdouches, toiletten en badkamermeubelen zijn er op gericht ervoor te zorgen dat u langer, zelfstandig en veilig thuis kunt blijven wonen.

Veilige badkamer comfortdouche MAX welzijnswinkel comfortdouche Georgia

Comfortdouche

In 1 dag uw bad of douche vervangen voor een veilige comfortdouche.

Veilige badkamer badkamerrenovatie Hawaii MAX welzijnswinkel

Badkamer renovatie

Al in 2 dagen heeft u een volledig nieuwe en veilige badkamer.

Veilige badkamer wastafelmeubel MAX welzijnswinkel badkamer renovatie Bruynzeel

Wastafels

Uw badkamer compleet met een nieuwe,  eventueel aangepaste, wastafel.

Veilige badkamer radiator badkamerrenovatie MAX welzijnswinkel

Radiatoren

Behaaglijke temperatuur zonder veel ruimteverlies.

Veilige badkamer antislipvloer Badkamerrenovatie MAX welzijnswinkel

Antislipvloer

Uw huidige vloer antislip of een nieuwe antislipvloer.

Veilige badkamer comforttoilet MAX welzijnswinkel Comforttoilet

Comforttoilet

Uw toilet op een veilige en comfortabele hoogte.

Veilige badkamer toiletrenovatie MAX welzijnswinkel

Toiletrenovatie

Na een renovatie uw toilet veilig en van alle gemakken voorzien.

Veilige badkamer accessoires Geesa comfortdouche MAX welzijnswinkel

Accessoires

Handgrepen, shampookorfjes, douchezitjes, toiletaccessoires, enz. enz.

Langer thuis blijven wonen

Veel mensen met een lichamelijke beperking of op oudere leeftijd willen graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. In en rond het huis zijn er echter vaak onveilige tot zeer onveilige situaties, die een val tot gevolg kunnen hebben. Alleen al in de sanitaire ruimtes vinden jaarlijks ruim 6000 valpartijen plaats onder 55-plussers. Neem bijvoorbeeld alleen al uw ligbad of douchebak met hoge instap. Op oudere leeftijd of bij een lichamelijke beperking kan het in- en uitstappen voor zeer onveilige situaties zorgen. Het is vaak zeer gecompliceerd om uw badkamer aan te passen. Een verbouwing neemt normaliter al snel twee weken in beslag. In deze periode kunt u geen gebruik maken van uw bad of douche om nog maar niet te spreken van al het stof, hak- en breekwerk.

Veilige badkamer waarom een comfortdouche van MAX welzijnswinkel toilet renovatie
Veilige badkamer waarom een comfortdouche van MAX welzijnswinkel badkamerrenovatie Miami

De oplossing

Om dit probleem een halt toe te roepen hebben wij voor iedere sanitaire situatie een passende oplossing. De oplossingen zijn eenvoudig toepasbaar zonder veel ongemak. Voor het vervangen van een ligbad of een douche is de seniorendouche ontwikkeld. De seniorendouche is een inloopdouche die te voorzien is van diverse veiligheidsaccessoires. Denk hierbij aan een douchezit, handgrepen en antislipvloer. Deze seniorendouche wordt in 1 dag geplaatst. Uw badkamer renoveren doen wij al in 2 dagen. Uw badkamer maken wij veilig, onderhoudsvriendelijk en van alle gemakken voorzien.

Uw droombadkamer

U heeft een ruime keuze uit diverse handdoek- en designradiatoren. Voor iedere badkamer de juiste capaciteit. Het ruime assortiment wastafels en wastafelmeubels biedt een oplossing voor iedereen. Zo vindt u bij ons wastafels die in hoogte verstelbaar zijn, maar ook de reguliere wastafels met of zonder onderkast. Badkamerspiegels zijn er in diverse uitvoeringen, zowel met als zonder verlichting. Een spiegelkast behoort ook tot de mogelijkheden. Voor uw veiligheid maken wij uw badkamervloer, douchebak en/of ligbad antislip.

Veilige badkamer waarom een comfortdouche van MAX welzijnswinkel Wastafelmeubel Bruynzeel badkamer renovatie MAX welzijnswinkel
Veilige badkamer waarom een comfortdouche van MAX welzijnswinkel toilet renovatie

Een veilige toiletruimte

Uw toilet vervangen voor een standaard of verhoogd toilet behoort ook tot de mogelijkheden. Uw toiletruimte renoveren en/of veilig maken kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan het vervangen of plaatsen van een toilet, fonteintje, radiator, handgrepen, enz. enz. De adviseurs van MAX welzijnswinkel komen gratis en vrijblijvend bij u langs. Houden rekening met uw wensen en geven advies op maat.

Vraag onze gratis comfortgids aan!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf u nu in!

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).