Een veilige badkamer

Een veilige badkamer is ontzettend belangrijk. Elk jaar vinden er ruim 6000 valpartijen plaats in sanitaire ruimtes. Vooral het risico op uitglijden in de badkamer is een stuk groter dan in de rest van het huis. Zorg daarom voor een veilige badkamer. Bij MAX welzijnswinkel helpen wij u om uw badkamer zo aan te passen dat deze zo veilig mogelijk is en aansluit op uw wensen en behoeftes.

alles voor een veilige badkamer

Om uw badkamer veilig te maken, zijn er diverse mogelijkheden. Bij MAX welzijnswinkel helpen wij u graag. Of het nu gaat om het renoveren van uw gehele badkamer of het aanpassen van uw douche of toilet. Daar waar nodig kunnen hulpmiddelen worden geplaatst, zoals een douchezitje of veiligheidsgrepen. Een anti-slipvloer in de badkamer of een fonteintje in het toilet behoren ook tot de mogelijkheden. De door ons gebruikte materialen zijn onderhoudsvriendelijk. 

Hieronder vindt u een overzicht van de producten en mogelijkheden die wij aanbieden. Dit is maar een greep uit de mogelijkheden die er zijn. Vraag een persoonlijk adviesgesprek met een van onze adviseurs aan. Zij kijken ter plekke samen met u wat het beste aansluit bij uw wensen. U kunt gratis en geheel vrijblijvend een afspraak maken om een adviseur bij u thuis te laten komen, of kom langs in een van onze showrooms.

Een veilige badkamer: voor de renovatieEen veilige badkamer: na-resultaat, volledig gerenoveerd

Badkamers

comfortdouche

Uw onveilige bad of douche in 1 dag veranderen naar een veilige comfortdouche. Heeft u een bad of douche met een hoge instap? Wij kijken graag samen met u wat u wenst en wat mogelijk is.

Badkamerrenovatie

Uw gehele badkamer renoveren. Van een mooie antislip badkamervloer tot een nieuw plafond. Een nieuw toilet en een badkamermeubel om het af te maken. Dat allemaal in 3 dagen!

Instapbad

Wanneer u niet zonder uw bad kunt, maar het lastig is om veilig in en uit te stappen, is het instap bad uw oplossing!

Toiletrenovatie

Uw toilet in 1 dag renoveren! Van een laag toilet naar een verhoogd toilet, van een staand toilet naar een hangtoilet. 

antislipvloer

Een veilige badkamer begint bij een goede antislipvloer.  Een hele nieuwe antislipvloer of uw bestaande vloer antislip maken. Het is bij ons mogelijk.

radiator

Niets is fijner dan een behaaglijk warme badkamer. Door de ruime keuze is er voor elke badkamer wel een mooie, praktische oplossing. 

badkamermeubel

Maak uw badkamer functioneel met een passend meubel.  Naast de keuze uit de standaard badkamermeubelen, heeft u bij ons ook de mogelijkheid een meubel op maat te laten maken.

sunshower

De Sunshower maakt onmisbaar zonlicht het hele jaar door toegankelijk tijdens uw dagelijkse doucheritueel. Helpt mee aan een verbeterde bloedcirculatie en de aanmaak van vitamine D.

comfortartikelen

Laat een adviseur met u meekijken naar de mogelijkheden om uw badkamer veilig te maken. Denk bijvoorbeeld aan grepen in uw douche, een douchezit of een gemakkelijk te bedienen kraan. 

Badkamer Accessoires

Wij leveren de mooiste accessoires van het Nederlandse merk Geesa. Dit prachtige merk levert goede kwaliteit en geeft 10 jaar garantie op de artikelen.

een veilige douche in 1 dag

Een veilige badkamer vraagt in meer of mindere mate om een verbouwing. U denkt bij het laten aanpassen van uw badkamer waarschijnlijk aan wekenlang geen gebruik te kunnen maken van uw eigen badkamer of toilet, geluidsoverlast, stof en afval door het hele huis… Dat hoeft niet! 

Bij MAX welzijnswinkel hebben we altijd een snelle en passende oplossing voor u. Als u uw badkamer en/of toilet veilig wilt laten maken en perfect wilt laten aansluiten op uw situatie, staan onze experts voor u klaar. Uw badkamer renoveren we al in slechts 2 à 3 dagen. En wist u dat we een verhoogd toilet of veilige douche al in 1 dag voor u geregeld kunnen hebben? Ook voor een badkamermeubel, antislipvloer (d.m.v. antislip-stickers voor in de douche of de gehele badkamervloer), verlichting en accessoires (bijvoorbeeld zeepdispenser en toiletrolhouder) bent u bij ons aan het juiste adres. Onze methode vermijdt zoveel mogelijk hak- en breekwerk. Wij ontzorgen u door ook de huidige situatie voor u af te voeren.

Met een complete veilige badkamer voor ouderen of bijvoorbeeld al alleen een veilige douche voor senioren van MAX Welzijnswinkel kunt u langer, zelfstandig en veilig thuis blijven wonen. 

Download de inspiratiegids van Max welzijnswinkel
Badkamer inspiratiegids preview
Download de inspiratiegids van Max welzijnswinkel

Kies uit de inspiratiegidsen voor badkamer, slaapcomfort, zitcomfort, mobiliteit.

Vraag een gratis en vrijblijvend thuisadvies aan

Aanvraag thuisadvies

"*" geeft vereiste velden aan

Waar wilt u een vrijblijvend thuisadvies voor aanvragen?*

Klantverhaal

Top
5/5
Ik ben zeer tevreden over de sympathieke benadering en uitstekende informatie die we kregen van de Max-medewerkster over de mogelijkheden voor aanpassing van onze badkamer. De beloften zijn volledig waargemaakt en we zijn heel blij met onze vernieuwde, senior-proof badkamer. Ook zijn we meer dan tevreden over de vriendelijke houding van de uitvoerders en hun keurige manier van werken: van harte aanbevolen!

Voorbeelden van projecten waar we trots op zijn