Antislip vloer

Jaarlijks belanden meer dan 4000 mensen in het ziekenhuis als gevolg van een val in de badkamer, voornamelijk senioren. Het vocht dat ontstaat door bijvoorbeeld douchen kan de vloer snel glad maken, wat gevaarlijke situaties kan veroorzaken. Om uw badkamer veiliger te maken, kunt u kiezen voor een antislip vloer. 

Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een complete antislip vloer of een transparante antisliplaag op de bestaande tegels.

Laat u adviseren over de mogelijkheden van een antislipvloer bij MAX Welzijnswinkel.

Max welzijnswinkel

Antislip
douchevloer

De douchevloer kan na het douchen erg glad worden, wat tot gevaarlijke situaties kan leiden. Kies daarom voor een antislip douchevloer van MAX Welzijnswinkel. Deze douchevloeren zijn volledig vlak en randloos, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn.

Bestaande badkamervloer antislip maken

Als u de gehele bestaande badkamervloer antislip wilt maken, kan dat bij ons! Het maakt niet uit of u keramische tegels of gewone tegels heeft. Wij brengen een transparante antislipcoating aan op de bestaande tegels. 

Hierdoor worden de tegels stroef, wat het risico op uitglijden vermindert, maar behoudt u het mooie design van uw badkamer, omdat de tegels zichtbaar blijven.

Een antislipvloer in de badkamer binnen 1 dag

Bij MAX Welzijnswinkel zorgen onze experts ervoor dat uw badkamervloer al binnen 1 dag antislip wordt gemaakt. 

Dat is wel zo fijn, omdat u ’s ochtends gewoon gebruik kunt blijven maken van uw badkamer. Onze installateurs gaan aan de slag en de volgende dag kunt u alweer veilig uw antislipbadkamer betreden.

Mogelijkheden

Antislipvloeren

Laat uw badkamer veilig maken met een antislipvloer! Wij bieden daarvoor een aantal mogelijkheden aan. Denk aan een antislipvloer in het douchegedeelte van uw badkamer.

Bekijk