Antislipvloer

Jaarlijks komen ruim 4000 mensen in het ziekenhuis terecht door een val in de badkamer. Dit zijn veelal de senioren onder ons.

Het vocht dat ontstaat door bijvoorbeeld douchen maakt de vloer namelijk snel glad. Dat zorgt voor gevaarlijke situaties. Laat deze ruimte daarom veilig maken met een antislipvloer in de badkamer. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden. U kiest bijvoorbeeld voor een complete antislipvloer of een transparante antisliplaag op de bestaande tegels.

Laat u adviseren over een antislipvloer bij MAX welzijnswinkel.

Max welzijnswinkel

Antislip
douchevloer

Zeker de douchevloer kan heel glad worden na het douchen. Kies daarom voor een antislip douchevloer van MAX welzijnswinkel. Deze zijn helemaal vlak en randloos. Daardoor is de vloer gemakkelijk schoon te maken.

Bestaande badkamervloer antislip maken

Wilt u graag de gehele bestaande badkamervloer antislip laten maken? Ook dat kan! Het maakt daarbij niet uit of u keramische tegels of gewone tegels hebt. Wij brengen op de bestaande tegels een transparante antislipcoating aan. Zo worden de tegels wel stroef gemaakt, zodat u minder snel uitglijdt, maar behoudt u, doordat de tegels zichtbaar blijven, het mooie design van uw badkamer.

Een antislipvloer in de badkamer binnen 1 dag

De experts van MAX welzijnswinkel maken uw badkamervloer al binnen 1 dag antislip. Dat is fijn. Zo kunt u ‘s ochtends nog gewoon uw badkamer gebruiken. De installateurs gaan daarna aan de slag. En de volgende dag stapt u uw antislipbadkamer alweer in.

Mogelijkheden

Antislipvloeren

Laat uw badkamer veilig maken met een antislipvloer! Wij bieden daarvoor een aantal mogelijkheden aan. Denk aan een antislipvloer in het douchegedeelte van uw badkamer.

Bekijk