Accessoires voor uw badkamer en toilet

Badkamer accessoires

Mist u in uw douche een shampookorfje? Ongeacht hetgeen u mist in uw toilet of badkamer de passende oplossing ligt binnen handbereik. MAX welzijnswinkel biedt u een ruim assortiment van toiletrolhouders tot shampookorfjes. Graag helpen wij u bij het praktisch maken van uw sanitaire voorziening. De adviseurs staan tot uw beschikking voor een advies op maat.

Vraag onze gratis comfortgids aan!

Badkamer accessoires

Waar u ook tegen aan loopt van groot tot klein wij hebben voor u de passende oplossing. Het ruime assortiment biedt u een keur aan sanitaire accessoires. Een shampookorfje voor in uw douche of bij uw bad is er in vele modellen en maten. Voor het veilig in en uit bad komen, zijn er badliften, badopstapjes, badrandsteunen en badplanken. In onze collectie hebben wij diverse soorten en maten handgrepen. Een losse douchezit of een opklapbare aan de wand kan het douchen vereenvoudigen en veilig maken.

nemox-wynk-f84728
modern-art-close-up-towel-shelf-m5akx3r8qagfzpxk1pyjx8z8b5dw2su8slv55suday

Toilet accessoires

Voor uw toilet hebben wij ook een keur aan accessoires. Om veilig en gemakkelijk van uw toilet gebruik te maken, kunt u kiezen voor een nieuw verhoogd toilet, maar ook een toiletverhoger is een mogelijkheid, helemaal wanneer het voor een korte periode is. Een toiletbeugel kan u extra stabiliteit en steun geven bij het opstaan. Maar ook toiletrolhouders, wc borstels, zeepdispensers, enz. behoren tot de mogelijkheden bij de toiletaccessoires.

Kwaliteit

Aan onze badkamer accessoires stellen wij hoge eisen. Veiligheid en comfort is een must. De accessoires zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en veelal van Nederlandse of Duitse makelij. De producten zijn eenvoudig te reinigen zijn. Wat u ook zoekt voor een veilige en comfortabele badkamer of toilet, wij bieden u de oplossing. De accessoires kunt u zelf monteren of dit door de vakbekwame monteurs van MAX welzijnswinkel laten uitvoeren. Voor gratis advies over hoe u uw sanitaire voorzieningen eenvoudig veilig en comfortabel kunt maken, kunt u ook bij ons terecht.

thessa-prechod-e04025

Wilt u advies over uw specifieke situatie?

Vraag dan geheel vrijblijvend een thuisadvies aan!

Uitgelichte producten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf u nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).