Behaaglijke temperatuur zonder veel ruimteverlies.

Badkamer radiator

Voor een badkamer is het erg belangrijk dat er goede ventilatie is om schimmelvorming te voorkomen. Naast ventilatie is verwarming ook belangrijk. Schimmelvorming is erg vervelend en onhygiënisch. Een badkamer radiator van MAX welzijnswinkel geeft warmte en remt schimmelvorming in iedere badkamer. De adviseurs helpen u graag bij het vinden van de passende radiator voor uw situatie.

Uitgelichte producten

Vraag onze gratis comfortgids aan!

Voorkom kou en schimmelvorming!

Voorkom kou en schimmelvorming! Wat is er nou fijner dan een behaaglijke temperatuur in uw badkamer. Een designradiator is er in veel verschillende uitvoeringen. Zo hebben we een strakke vlakke badkamer radiator waar handdoekbeugels aan kunnen. De vlakke radiatoren zijn in diverse kleuren leverbaar. Tevens zijn er radiatoren verkrijgbaar met een spiegel of een foto naar keuze. De handdoekradiatoren zijn er in verschillende vormen rond, vierkant of ovaal. Ook is hier een ruime keus in kleuren. Het grote voordeel aan deze radiatoren is dat ze weinig ruimte in beslag nemen en tevens zorgen voor een comfortabel badkamerklimaat. Voor in het toilet bieden wij ook kleine radiatoren die zorgen voor een behaaglijke temperatuur. Zo is er dus voor iedereen de ideale oplossing voor comfort en hygiëne.

16497833px1920x1920-900x1600
feinstein-aschgrau-602-2-900x1600

Bent u de condens op uw spiegel zat?

Bent u de condens op uw spiegel zat? Of wilt u een warme toilet- of badkamervloer? Naast een badkamer radiator hebben wij ook vloerverwarming. Dit zorgt ervoor dat u altijd op een behaaglijke vloer loopt. Deze vloerverwarming dient wel onder de vloer gelegd te worden dus een nieuwe vloer is noodzakelijk. Dit kan eenvoudig door ons gerealiseerd worden.

Warmte element op stroom

De spiegels kunnen geleverd worden met een warmte element op stroom. Dit warmte element zorgt er voor dat condens op de spiegel tot het verleden behoort. Wanneer u dus een warmtevoorziening zoekt voor in de badkamer of in het toilet wij hebben de oplossing. Op basis van de ruimte zoeken wij de juiste capaciteit voor de warmtevoorziening, zodat u het hoogste comfort heeft. De warmte voorziening worden geplaatst door de vakbekwame monteurs van MAX welzijnswinkel.

unnamedsb2yjm1a-900x1600

Wilt u advies over uw specifieke situatie?

Vraag dan geheel vrijblijvend een thuisadvies aan!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf u nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).