Zoek
Zoek

Douche wc

Wanneer u op zoek bent naar een vernieuwing voor uw toilet of naar een veilig, toegankelijk en praktisch alternatief, dan kunt u kiezen voor een toiletrenovatie bij MAX Welzijnswinkel. Denk bijvoorbeeld eens aan een douche wc, dat steeds meer aan populariteit wint! 

Dit heeft te maken met het bevorderen van uw eigen hygiëne en frisheid. Het vergroot onze zelfredzaamheid, omdat het vaak niet gemakkelijk is om op dit gebied zorg te ontvangen. 

Bij ons vindt u verschillende opties, zoals douche wc’s met diverse functies, zoals het wassen met verwarmd water, een verwarmde zitting, geurzuivering en zelfs een telefoonfunctie. Maak uw renovatie compleet met wanden, fonteintjes en meer.

Onze adviseurs bij MAX Welzijnswinkel staan klaar om u te assisteren bij het vinden van de perfecte oplossing die aansluit op uw wensen en behoeften.

een seniorentoilet van Max welzijnswinkel

Ons douche wc assortiment

Aquaclean Tuma comfort

De Aquaclean Tuma biedt u een eenvoudige oplossing! Hij kan zowel als losse toiletbrilzitting op uw huidige toilet of met een perfect aansluitend rimfree wandclosset.

Bekijk

Aquaclean Sela

De aquaclean sela word gekenmerkt door een puristisch en elegant design. Het wandcloset en de zitting zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De aquaclean Sela biedt

Bekijk

Aquaclean Mera classic

Deze elegante Mera claasic, is een douchewc die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook veel te bieden heeft. Dit topmodel wordt gekenmerkt door zijn

Bekijk

Aquaclean Mera comfort

De aquaclean Mera comfort is de meest uitgebreide douche wc die we kunnen bedenken! De douche is uitgevoerd met een whirlspray douchetechnologie, wandcloset zonder spoelrand,

Bekijk

Douche wc

De vraag naar een douche wc wordt steeds groter. De douche wc geeft u op een comfortabele manier een warmwaterdouche voor een hygiënisch gevoel. De

Bekijk

Hoog-laag toiletsysteem

Bij het ouder worden, krijgen we soms te maken met fysieke beperkingen. Toch willen we zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Door kleine aanpassingen

Bekijk

Een toiletrenovatie in 1 dag

Het renoveren van uw toilet kan vaak een ingrijpende klus zijn en kan meerdere dagen in beslag nemen. Het is vervelend om gedurende die tijd geen gebruik te kunnen maken van uw eigen toilet. Daarom biedt MAX Welzijnswinkel een snelle toiletrenovatie, vaak al binnen 1 dag!

Wij zorgen ervoor dat de overlast en het ongemak tot een minimum worden beperkt. We verwijderen de huidige situatie met zo min mogelijk stof, hak- en breekwerk, en nemen dit ook voor u af.

Nadat alles is geïnstalleerd, zorgen wij ervoor dat het geheel schoon en opgeruimd wordt achtergelaten. Op deze manier kunt u snel weer gebruikmaken van uw vernieuwde toilet zonder lange onderbrekingen. Bij MAX Welzijnswinkel streven we naar een efficiënte en klantvriendelijke aanpak voor uw complete toiletrenovatie.

Stel zelf uw toilet samen

Bij MAX Welzijnswinkel stellen we samen met onze adviseur uw nieuwe toilet samen. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij alle aspecten van een complete toiletrenovatie, waaronder de hoogte van een seniorentoilet en de diverse opties die daarbij komen kijken. U heeft een ruime keuze uit ons assortiment, met verschillende stijlen en uitvoeringen van toiletten en fonteintjes.

Daarnaast kunt u ook de vloeren, wanden en zelfs het plafond laten meenemen in de renovatie, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren en designs.

Bij MAX Welzijnswinkel zijn er tal van mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een radiator en accessoires. Het aanbrengen van steunen en/of handgrepen kan het opstaan van het toilet eenvoudiger en veiliger maken, afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Wat uw wensen ook zijn, MAX Welzijnswinkel biedt een passende oplossing met een snelle, mooie en praktische toiletrenovatie.

Onze adviseurs verstrekken u ook graag uitgebreide informatie over de kosten van een toiletrenovatie. We streven ernaar u volledig te informeren en te begeleiden bij uw toiletrenovatieproject.

Frisheid en hygiëne

Water speelt een essentiële rol in de dagelijkse lichaamsverzorging, omdat het zorgt voor een aangename, zachte en optimale reiniging. Daarom kiezen steeds meer mensen voor de natuurlijke wc-hygiëne met water, in plaats van papier.

Wij streven ernaar om materialen van hoge kwaliteit te gebruiken, zodat uw gerenoveerde toilet niet alleen praktisch, maar ook duurzaam is.

Vraag een gratis en vrijblijvend thuisadvies aan

Aanvraag thuisadvies

"*" geeft vereiste velden aan

Waar wilt u een vrijblijvend thuisadvies voor aanvragen?*