Instapbad

Bent u gehecht aan uw bad, maar wordt het steeds lastiger om in en uit te stappen? In een kleine badkamer biedt het instapbad met douche van MAX welzijnswinkel de perfecte 2-in-1 oplossing, waarmee u veilig kunt douchen én badderen. Dit bad heeft een relatief lage instap, waardoor in- en uitstappen veel eenvoudiger wordt.

Ontdek nu de mogelijkheden voor uw badkamer en geniet van het gemak en de veiligheid van een instapbad met douche. 

Instapbad met douche van Max welzijnswinkel

De instapbad Mogelijkheden bij max

Instapbad Vancouver

Wanneer u een kleine badkamer heeft en toch graag een bad wilt, is dit een mooie, veilige oplossing. Het instap-bad voor douchen en baden ineen.

Bekijk

een instapbad in 1 dag met MAX welzijnswinkel

We begrijpen dat u niet zit te wachten op puin, stof en dagenlang uw badkamer niet kunnen gebruiken tijdens een verbouwing. Gelukkig kan een instapbad van MAX Welzijnswinkel al binnen 1 dag geplaatst worden! 

Voordat onze ervaren monteurs bij u langskomen, kunt u ’s ochtends nog gewoon douchen of in bad gaan. En de volgende dag stapt u direct in uw nieuwe inloopbad met douche! Zo kunt u snel genieten van uw vernieuwde badkamer zonder lange verbouwingsperikelen.

Een seniorenbad met deur​

Als u wat slechter ter been bent en toch wilt genieten van een bad, kiest u voor een seniorenbad met deur. Deze deur verwijdert u heel eenvoudig als u het bad in wilt. U zet de deur terug tijdens het gebruik van het bad of de douche. Die sluit dankzij de innovatieve magneetkracht van ons model zeer goed af, zodat er niets lekt.

Een instapbad met deur is echt een uitkomst. U stapt zonder gevaar uw bad in en uit. Hoe veiliger uw badkamer is, hoe langer u mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. En dat is natuurlijk wel zo fijn.

Het instapbad kunnen wij voor senioren bovendien voorzien van antislipcoating. Zo maakt u het risico op uitglijden nog kleiner.