Instapbad

Bent u erg gehecht aan uw bad? Wordt het echter steeds moeilijker om in- en uit te stappen? Bij een kleine badkamer is het instapbad met douche van MAX welzijnswinkel de 2-in-1 oplossing die u de mogelijkheid biedt veilig te douchen én te badderen. Dit bad heeft een relatief lage instap, waardoor u een stuk eenvoudiger in- en uitstapt.

Ontdek de mogelijkheden voor uw badkamer!

Instapbad met douche van Max welzijnswinkel

Een instapbad snel geregeld met MAX welzijnswinkel

Puin, stof, meerdere dagen uw badkamer niet kunnen gebruiken… Op zo’n verbouwing zit u niet te wachten, dat begrijpen we helemaal. Gelukkig is een instapbad van MAX welzijnswinkel al binnen 1 dag geplaatst! Voordat onze ervaren monteurs bij u langskomen, doucht of baadt u ‘s ochtends nog en de volgende dag stapt u direct al in uw nieuwe inloopbad met douche! 

Een seniorenbad met deur

Als u wat slechter ter been bent en toch wilt genieten van een bad, kiest u voor een seniorenbad met deur. Deze deur verwijdert u heel eenvoudig als u het bad in wilt. U zet de deur terug tijdens het gebruik van het bad of de douche. Die sluit dankzij de innovatieve magneetkracht van ons model zeer goed af, zodat er niets lekt.

Een instapbad met deur is echt een uitkomst. U stapt zonder gevaar uw bad in en uit. Hoe veiliger uw badkamer is, hoe langer u mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. En dat is natuurlijk wel zo fijn.

Het instapbad kunnen wij voor senioren bovendien voorzien van antislipcoating. Zo maakt u het risico op uitglijden nog kleiner.

Mogelijkheden

Instapbad Vancouver

Wanneer u een kleine badkamer heeft en toch graag een bad wilt, is dit een mooie, veilige oplossing. Het instap-bad voor douchen en baden ineen.

Bekijk