Al in 2 dagen heeft u een volledig nieuwe en veilige badkamer.

VRAAG THUISADVIES AAN!

Gratis en vrijblijvend thuisadvies

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Seniorenbadkamer

Uw badkamer laten renoveren tot een veilige seniorenbadkamer of een badkamer die geschikt is en blijft als u een lichamelijke beperking heeft, is erg belangrijk. Zeker als u ouder wordt, wordt het risico op ongelukken in uw badkamer steeds groter. De cijfers liegen er niet om: elk jaar zijn er ruim 6000 valpartijen onder 55-plussers in sanitaire ruimtes.
Of u nu uw gehele badkamer wilt laten renoveren of slechts wat kleinere aanpassingen wilt laten doen, bij MAX Welzijnswinkel bent u aan het goede adres. Wij hebben altijd een passende en bovendien snelle oplossing voor u. Waar u precies aan moet denken bij een badkamerrenovatie? Lees het hier!

Antislip

Om het risico op uitglijden te elimineren, is het belangrijk om een antislipvloer te plaatsen. Deze kunt u op uw toilet- of badkamervloer laten zetten. Antislipcoating behoort ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt uw eigen tegelvloer antislip gemaakt en verliest u niet uw persoonlijke, met zorg uitgekozen design.

Instapbad-douchebad

Douche en bad

Wanneer u uw badkamer laat renoveren tot seniorenbadkamer of een voor lichamelijke beperking geschikte badkamer kunt u uw douche laten vervangen door een veilige comfortdouche. Uw bad kunt u laten vervangen door een veiliger bad met lage instap of door een douche. Ook kunt u kiezen voor een badlift of badopstapjes, badrandsteunen of badplanken. In uw douche kunt u een losse douchezit of een opklapbare zit aan de wand laten bevestigen. Zo wordt douchen of in bad gaan eenvoudig en veilig voor u. Een sunshower, met infrarood- en eventueel uv-licht, geeft u een extra dosis vitamine D, kan helpen bij reumaklachten en heeft nog veel meer positieve effecten op uw gezondheid.

Veilige badkamer waarom een comfortdouche van MAX welzijnswinkel badkamerrenovatie Miami

Toiletrenovatie

In uw seniorenbadkamer of toiletruimte zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om uw toilet te vervangen door een standaardmodel toilet of urinoir, maar er zijn ook allerlei opties die zich vooral richten op uw veiligheid. Er zijn bijvoorbeeld verhoogde toiletten, die een uitkomst zijn als uw mobiliteit vermindert: u hoeft minder ver te bukken en kunt daarom gemakkelijker op en van het toilet af komen. In hoogte verstelbare toiletten zijn prettig als u in huis woont met anderen; zo heeft ieder de gewenste hoogte. Ook douche-wc’s behoren tot de mogelijkheden.

Wastafelmeubel

Bij de renovatie van uw badkamer tot seniorenbadkamer of voor lichamelijke beperkingen geschikte badkamer behoort ook het vervangen of plaatsen van een wastafelmeubel tot de mogelijkheden. Wastafelmeubels die in hoogte verstelbaar zijn, zorgen ervoor dat u met een druk op de knop de juiste hoogte heeft. Zo kunt u er altijd goed bij.

Verlichting

Goede verlichting in uw seniorenbadkamer is erg belangrijk. Zeker als uw zicht vermindert, loopt u het risico op valpartijen als uw badkamer niet goed verlicht is. Om dat risico sterk te verminderen, kunt u kiezen voor verlichting via een bewegingssensor. Zo gaat het licht automatisch aan als u de sanitaire ruimte betreedt. U verkleint hiermee het risico op struikelen en uitglijden. Bovendien is dit goed voor het milieu: zo vergeet u nooit meer het licht uit te doen.
Als u kiest voor een wastafelmeubel met spiegel, is goede verlichting rondom de spiegel belangrijk. Heeft u een wastafelmeubel met lades of kasten, dan kan het handig zijn om ook daarin verlichting te laten plaatsen.

Onderhoudsvriendelijk en snel

Meestal duurt het renoveren van uw badkamer lang, vaak minstens twee weken en zit u vervolgens te kijken met stof en afval door het hele huis heen. Bij MAX Welzijnswinkel kunnen we uw badkamer al renoveren in slechts twee dagen, afhankelijk van de grootte en uw specifieke wensen.
Wij werken zo snel omdat we hak- en breekwerk zoveel mogelijk vermijden. In plaats van uw tegels uit uw badkamer te slopen, plaatsen we flinterdunne wanden over uw bestaande tegelwanden of -vloeren heen. Deze wanden zijn bovendien vuil- en kalkafstotend en naadvrij, zodat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn en u er geen omkijken meer naar heeft.

Gratis Comfortgids aanvragen

VRAAG DE COMFORTGIDS HIER AAN.

MAX Welzijnswinkel: altijd een passende oplossing

Bij MAX Welzijnswinkel heeft u keuze uit een ruim assortiment producten. Comfortdouches maken wij op maat, zodat deze altijd perfect in uw badkamer past. Wastafelmeubels hebben we in allerlei soorten en maten: er is dus altijd wel een meubel dat aansluit. Heeft u geen toiletaansluiting maar wilt u wel een toilet in uw nieuwe badkamer? Onze installateurs zorgen voor een aansluiting. Bovendien hebben we een ruim assortiment aan (veilige) accessoires, zoals handgrepen, shampookorven, wc-rolhouders en meer.
Wat uw wensen en behoeftes ook zijn, u bent bij ons aan het juiste adres. Als u wilt, komen onze adviseurs gratis en geheel vrijblijvend langs bij u thuis om te kijken naar de mogelijkheden.

Uitgelichte producten

 • Sunshower Solo infrarood

   1.800,00
 • Sunshower Deluxe

   3.400,00
 • Sunshower combi opbouw

   2.525,00
 • Sunshower Pure infrarood

   900,00
 • Nieuw in het assortiment. Instapbad Vancouver, ook wel douchebad genoemd.

   6.138,00
 • Fonteinmeubel Boston incl. spiegel

   675,00

Gratis thuisadvies door heel Nederland