Na een renovatie uw toilet veilig en van alle gemakken voorzien.

Toilet renovatie

Is uw toilet aan vernieuwing toe of wilt u deze geheel veilig, toegankelijk en praktisch maken? MAX welzijnswinkel biedt u in 1 dag een compleet nieuw veilig en comfortabel toilet!  Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het voor u realiseren. De adviseurs van MAX welzijnswinkel helpen u graag bij het zoeken naar de passende toilet renovatie. Vraag een gratis thuisadvies aan en het toilet van uw dromen is binnen handbereik.

Vraag onze gratis comfortgids aan!

Een toiletrenovatie al in 1 dag

Het renoveren van uw toilet vaak ingrijpend en neemt al snel een paar dagen in beslag neemt. Wat is er vervelender dan geen gebruik te kunnen maken van uw eigen toilet. Max welzijnswinkel doet een toilet renovatie al in 1 dag! Wij strippen uw toilet en voeren alles af dit met minimaal stof, hak- en breekwerk. Wanneer alles klaar is, leveren wij het geheel schoon op. U heeft dus minimaal overlast en ongemak bij het renoveren van uw toilet.

colour-collection-med-huntonit-panelbord-i-tak-kopie-3
fibo-trespo-veggpanel-110-s-f00-huntonit-antikk-tak-kostemalt-brilliant-hvit-kopie-3

Stel uw droomtoilet zelf samen

Samen met onze adviseur stelt u uw droomtoilet samen. U kunt kiezen uit een ruim assortiment. Het toilet en een fonteintje kunnen in vele stijlen, uitvoeringen en kleuren. Voor de vloeren, wanden en plafonds kunt u ook een keuze maken uit diverse kleuren en designs. Er is veel mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een radiator. Het aanbrengen van steunen en/of handgrepen kunnen het opstaan van het toilet eenvoudiger en veiliger maken. Wat uw wensen ook zijn MAX welzijnswinkel heeft voor u een passende oplossing met deze snelle, mooie en praktische toilet renovatie.

Veilig en comforttabel

De toiletrenovatie die wij u bieden is zeer onderhoudsvriendelijk. De vloer en wanden zijn naadloos, waardoor ze zeer eenvoudig zijn te reinigen. De vloer is tevens antislip en dus veilig, ook wanneer er vocht op de vloer ligt. Het toilet en het fonteintje zijn van hoogwaardig keramiek en hebben geen onnodige randen. Het is hygiënisch en het maakt schoonmaken eenvoudig.

7c1009cb696bc0b95416f03560c281b7ee62e89f-kopie-3

Wilt u advies over uw specifieke situatie?

Vraag dan geheel vrijblijvend een thuisadvies aan!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot comfort, veiligheid en alle acties. Schrijf u nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis thuisadvies

Neem contact op met MAX welzijnswinkel voor gratis thuisadvies op maat. Ons telefoonnummer is 085-4016594, of druk op de knop hieronder (mobiel).