Toiletrenovatie

Is uw toilet aan vernieuwing toe of wilt u deze veilig, toegankelijk en praktisch maken? Ga voor een toiletrenovatie bij MAX welzijnswinkel. Bij ons vindt u allerlei opties: een douche wc, een hoog-laag toiletsysteem, een gewoon toilet of een complete toiletrenovatie inclusief wanden, fonteintjes en meer. 

De adviseurs van MAX welzijnswinkel helpen u graag met het vinden van een passende oplossing.

een seniorentoilet van Max welzijnswinkel

Mogelijkheden

Douche wc

De vraag naar een douche wc wordt steeds groter. De douche wc geeft u op een comfortabele manier een warmwaterdouche voor een hygiënisch gevoel. De

Bekijk

Hoog-laag toiletsysteem

Bij het ouder worden, krijgen we soms te maken met fysieke beperkingen. Toch willen we zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Door kleine aanpassingen

Bekijk

Toilet

Voor uw toilet heeft u de keuze uit vele varianten. Een staand of een hangend toilet. Met of zonder hoog-laag systeem. Ook een toilet op

Bekijk
Wit toilet, spiegel, kastje en wasbak: voor uw complete toiletrenovatie kunt u bij MAX welzijnswinkel terecht

Toiletrenovatie

Uw toilet voorzien van nieuwe wanden, toilet en fontein. Van een staand toilet naar een hangend toilet, het is voor ons geen probleem! Al na

Bekijk

Een toiletrenovatie in 1 dag

Het renoveren van uw toilet is vaak ingrijpend en neemt al snel een paar dagen in beslag. Wat is er vervelender dan geen gebruik te kunnen maken van uw eigen toilet Daarom doet MAX welzijnswinkel een toiletrenovatie al in 1 dag! Wij verwijderen de huidige situatie met minimaal stof, hak- en breekwerk en voeren dit ook voor u af. 

Wanneer alles gemonteerd is, leveren wij het geheel bezemschoon op. U heeft op deze manier minimaal overlast en ongemak bij uw complete toiletrenovatie.

Een complete toiletrenovatie bij MAX welzijnswinkel: fonteintje, wanden en meer
Zwart fonteintje voor bij toiletrenovatie van MAX welzijnswinkel

Stel zelf uw toilet samen

Samen met onze adviseur stelt u uw nieuwe toilet samen. Zij adviseren u graag over alles wat er bij een complete toiletrenovatie komt kijken. Denk aan de hoogte van een seniorentoilet en alle bijkomende opties. U kunt kiezen uit een ruim assortiment. Het toilet en een fonteintje zijn er in diverse stijlen en uitvoeringen. Voor de vloeren en wanden kunt u een keuze maken uit diverse kleuren en designs.  Ook het plafond kan gelijk meegenomen worden in de renovatie. 

Er is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld ook aan een radiator en accessoires. Het aanbrengen van steunen en/of handgrepen kunnen het opstaan van het toilet eenvoudiger en veiliger maken. 

Wat uw wensen ook zijn, MAX welzijnswinkel heeft voor u een passende oplossing met deze snelle, mooie en praktische toiletrenovatie. Ook voor informatie over de kosten van een toiletrenovatie geven ze u graag uitgebreid informatie.

Veilig en comfortabel

Bij een toiletrenovatie maken wij gebruik van wandpanelen, waardoor er nagenoeg geen naden zijn. Door gebruik te maken van deze wandpanelen is uw toilet na de renovatie zeer onderhoudsvriendelijk. 

De door ons gebruikte vloeren zijn uit één stuk en antislip. Veilig, ook wanneer er vocht op de vloer ligt. 

Het toilet en het fonteintje zijn van hoogwaardig keramiek. Indien u kiest voor een rimfree (randloos) toilet, is het schoonmaken eenvoudig. Doordat er geen rand meer aanwezig is, heeft u geen “verborgen” vuil meer en is deze daardoor ook zeer hygiënisch.

Wit toilet, spiegel, kastje en wasbak: voor uw complete toiletrenovatie kunt u bij MAX welzijnswinkel terecht

Vraag een gratis en vrijblijvend thuisadvies aan

Aanvraag thuisadvies

"*" geeft vereiste velden aan

Waar wilt u een vrijblijvend thuisadvies voor aanvragen?*