Zoek
Zoek

Veilige douche

Heeft u wel eens nagedacht of uw dagelijkse douche wel zo veilig is als u denkt? Van gladde vloeren tot hete waterstralen, de badkamer kan vol gevaren zitten. Maar maak u geen zorgen, want er is een oplossing: een veilige douche van MAX Welzijnswinkel. Lees snel verder!

Optimaal douchecomfort

veilige inloopdouche, de mogelijkheden

Comfortdouche Georgia

Deze unieke comfortdouche heeft geen naden en voegen en is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. De wanden zijn vuil- en kalkafstotend en onverwoestbaar. De wanden van de

Bekijk

Comfortdouche Miami

De comfortdouche Miami heeft een geheel eigen uitstraling. Het assortiment heeft veel kleuren en designs. U kunt ook kiezen uit diverse afbeeldingen of een persoonlijke

Bekijk

Comfortdouche budget

De comfortdouche budget is een eenvoudige oplossing, waarbij alleen het hoognodige wordt gedaan om weer veilig te kunnen douchen. Het bad wordt verwijderd. Hiervoor in

Bekijk

Veilig douchen is belangrijk

Veilig douchen is van het grootste belang om ervoor te zorgen dat u elke dag zonder zorgen kunt genieten van uw douche-ervaring. Ten eerste kunnen gladde vloeren in de badkamer leiden tot lelijke uitglijders en pijnlijke valpartijen. Ook zijn er risico’s voor ouderen of mensen met beperkte mobiliteit, die mogelijk moeite hebben met het betreden of verlaten van de douche. Een veilige doucheomgeving kan ook helpen om de zelfstandigheid en de kwaliteit van leven te bevorderen. 

Kortom, veilig douchen is essentieel voor uw comfort, gezondheid en gemoedsrust, en het nemen van preventieve maatregelen om uw douche veilig te maken, is een verstandige keuze voor uzelf en uw dierbaren.

Max welzijnswinkel zorgt ervoor dat je veilig kan douchen

MAX Welzijnswinkel begrijpt hoe belangrijk veilig douchen is voor de klant en heeft jarenlange ervaring in het bieden van oplossingen op dit gebied. Met goed opgeleid personeel dat gespecialiseerd is in veiligheidsproducten voor de badkamer, kunt u rekenen op professioneel advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste producten. 

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve producten die zijn ontworpen om de klant weer met vertrouwen te laten douchen. Van antislip vloermatten en handgrepen tot instapverlagende douchestoelen en temperatuurregelaars, MAX Welzijnswinkel heeft alles wat u nodig heeft om uw badkamer veilig en toegankelijk te maken.

 Met de hoogste kwaliteitsnormen zorgt MAX Welzijnswinkel ervoor dat u kunt vertrouwen op duurzame en betrouwbare producten. Bij MAX Welzijnswinkel staat de klant centraal en wordt er alles aan gedaan om een veilige douche-ervaring te garanderen, zodat u kunt genieten van uw douche zonder zorgen over mogelijke risico’s.

deze klanten douchen al veilig

MAX Welzijnswinkel heeft al meer dan 180 tevreden klanten geholpen met het realiseren van een veilige douche-omgeving.

uitstekende service, prima producten
5/5

Onze douche is in 1 dag geplaatst. De mannen hebben netjes gewerkt. Toen ze merkten dat er een verstopping was (waar wij niets van wisten), hebben ze het probleem opgelost. Dat was heel fijn en scheelde veel extra tijd, die nodig was geweest als er een andere loodgieter bij had moeten komen. We zijn heel tevreden over het resultaat.

Marc

Geweldig
5/5

Er is super netjes gewerkt en in record tempo inloopdouche geplaatst door mensen met kennis van zaken. (Niek en Jacobus).

En niet te vergeten de adviseuse Lynn die heel duidelijk en kundig is.

Tineke

Heel erg goed!
4/5

Netjes, correct. Mensen weten waar ze het over hebben.

Theo

Een veilige douche geplaatst binnen 1 dag

Wij begrijpen dat u snel wilt genieten van een veilige douche-ervaring. Daarom bieden we een snelle en efficiënte service, waarbij we de veilige douche al binnen één dag bij u kunnen plaatsen. 

Ons ervaren team van installateurs zorgt voor een vlotte en professionele installatie, zodat u zo snel mogelijk kunt profiteren van de voordelen van een veilige douche. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is en dat u niet wilt wachten op een langdurig installatieproces. Daarom streven we ernaar om uw veilige douche zo snel mogelijk operationeel te maken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en veiligheid van de installatie. 

U kunt vertrouwen op de expertise en ervaring van MAX Welzijnswinkel om uw veilige douche snel en zorgvuldig te plaatsen, zodat u zonder vertraging kunt genieten van een veilige en comfortabele douche-ervaring in uw eigen badkamer.

de punten die een inloopdouche veilig maken

Wat is er dan zo ‘veilig en comfortabel’ aan deze douche, vraagt u zich misschien af. Een goede comfort- of inloopdouche levert u allerlei voordelen op:

de 12 voordelen van max welzijnswinkel haar douches

Ook interessant om te lezen

Douchen in 1 dag - badkamer in 1 dag
badkamerrenovatie

Zit u eraan te denken om een gehele badkamerrenovatie uit te voeren? Lees dan hier verder!

Van bad naar douche

Als u uw bad wil vervangen voor een inloopdouche, bent u bij MAX aan het juiste adres.

een inloopdouche plaatsen

Een geheel nieuwe inloopdouche plaatsen is ook mogelijk.